Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Bouwnummer (Bouwnummer 2) in Rotterdam 3043 KV

Bouwnummer (Bouwnummer 2)

3043 KV Rotterdam
Koopsom € 440.000,- v.o.n.
Onder optie

Omschrijving

Start verkoop 28 september!

DE SCHIEWERF
Wonen dichtbij de stad én pal aan vaarwater. Het kan! Aan de rand van het pittoreske Overschie, tussen de Zestienhovensekade en het water van de Rotterdamse Schie bouwen we prachtige woningen nabij en aan vaarwater. Ervaar rust door het vele groen, terwijl de drukte van de stad op een steenworp afstand te vinden is. Winkels op een paar...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2020 Woonoppervlakte 153 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Start verkoop 28 september!

DE SCHIEWERF
Wonen dichtbij de stad én pal aan vaarwater. Het kan! Aan de rand van het pittoreske Overschie, tussen de Zestienhovensekade en het water van de Rotterdamse Schie bouwen we prachtige woningen nabij en aan vaarwater. Ervaar rust door het vele groen, terwijl de drukte van de stad op een steenworp afstand te vinden is. Winkels op een paar minuten afstand, Park Zestienhoven om de hoek én de Rotterdamse binnenstad binnen handbereik. Het beste van twee werelden gecombineerd op één plek.

LOCATIE AAN VAARWATER
Droomde jij altijd al van een prachtige woning aan vaarwater? Daar waar je vanuit je achtertuin zo je sloep in kunt stappen? Wonen in de Schiewerf maakt het mogelijk! Hier worden 21 woningen aan het vaarwater van de Rotterdamsche Schie gerealiseerd. Jouw achtertuin grenst direct aan het vaarwater en heeft zelfs de mogelijkheid om een steiger aan te leggen.

PROJECT
De plek waar jarenlang de oude Rotterdamsche Marmer Industrie haar standplaats vond, wordt binnenkort getransformeerd tot een groen leefgebied met een authentieke allure. De Schiewerf is ideaal voor jonge gezinnen, water- en natuurliefhebbers en levensgenieters. Zij die van drukte en vertier houden, maar terug willen trekken in een rustige omgeving.
De Schiewerf telt 39 grondgebonden royale woningen van 150 tot 185 m2 groot. Hiervan zijn 18 woningen gesitueerd aan de Zestienhovensekade en 21 woningen aan het vaarwater van de Rotterdamse Schie. De 39 woningen zijn onderverdeeld in drie verschillende woningtypes en twee specials, wat zorgt voor een ruime keuzevrijheid.

DE WONINGEN
De Schiewerf telt 39 authentieke woningen tussen de 150 en 185 m2 groot. Aan de Zestienhovensekade liggen de bouwnummers 1 t/m18 en pal aan het vaarwater van de Rotterdamse Schie liggen bouwnummers 19 t/m 39. In de Schiewerf vindt je drie verschillende woningtypes en twee specials allen met een eigen identiteit, wat zorgt voor een gevarieerd en aantrekkelijk gevelbeeld.

Alle woningen hebben een tuin op het zonnige Zuid-westen en elke woning beschikt over een parkeerplaats op eigen perceel.
Kies jij voor één van de 21 herenhuizen aan het water? Dan kun je je tuin vergroten met een steiger om een boot aan te leggen. Zo liggen de vaarwateren van Zuid-Holland aan je voeten en maak je prachtige tochten naar Delft, de Rottemeren, de Kralingseplas en zelfs de Maas.

Aan de Zestienhovensekade staan 18 herenhuizen met een beukmaat van maar liefst 6 meter, waardoor je alle ruimte hebt in deze woningen van 151-153 m2 woonoppervlak. In de ruime tuin op het Zuid-westen staat een privé berging voor je fiets en kun je ook nog kiezen voor een uitbouw van de woonkamer. Het daglicht op de 2e verdieping maakt het mogelijk maar liefst 5 ruime kamers te creëren op de verdiepingen.

RIJKE HISTORIE
Wist je dat de locatie van Schiewerf een rijke historie kent die teruggaat tot in de 14de eeuw? In deze tijd is immers de Rotterdamse Schie gegraven die dienstdeed als verbindingsweg over het water tussen Overschie en Rotterdam. De kade langs de Schie kennen we nu als de Zestienhovensekade: de plaats waar 18 van de 39 woningen van de Schiewerf gevestigd worden.
De Schie fungeerde voor een lange tijd als belangrijke transportader, waar insteekhavens, scheepswerven en scheepsbouw zich vestigden. Deze elementen vormen de basis voor de naam van het project dat zich anno 2019 op exact dezelfde locatie bevindt: de Schiewerf. De Rotterdamse Schie kwam vroeger helemaal tot aan het Hofplein de stad binnen en was naast de Maas en de Rotte het belangrijkste vaarwater van de stad.

CONTACT
Heb je vragen over dit project? Neem gerust contact met ons op!

Voor al je vragen over de Schiewerf kun je terecht bij Ooms Makelaars of Voorberg Makelaars. Zij kunnen je uitgebreid informeren over de woningen en het project en staan je graag te woord.

Disclaimer:
De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het project 'De Schiewerf' en de verschillende woningtypen. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Onder optie Koopsom € 440.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Herenhuis Type woning Tussenwoning Bouwjaar 2020 Bouwvorm Nieuwbouw In aanbouw Ja Indeling Woonoppervlakte 153 m² Inhoud 551 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Isolatie Volledig geïsoleerd Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 75 m² (12.5 m bij 6.0 m) Ligging hoofdtuin Zuidwest Achterom Ja Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend
Route van naar Bouwnummer (Bouwnummer 2), 3043 KV Rotterdam

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.