Mijn favorieten

Aankoopmakelaar Rotterdam Noord

Zoek je een aankoopmakelaar in Rotterdam die op een professionele manier met je meedenkt? Dan zit je bij Voorberg Makelaars helemaal goed. Misschien weet je al exact wat je wilt. Heb je ook al helder in welk gedeelte van Rotterdam je wilt wonen of maakt dat je niet veel uit? Wil je een tuin bij de woning of zoek je eigenlijk het liefst een appartement? Hoeveel slaapkamers denk je nodig te hebben? Wij horen graag precies wat jouw wensen zijn. Ook vinden we het heel belangrijk dat we precies weten in welke prijscategorie we moeten zoeken. Wil je niet te lang wachten met verhuizen en zoek je dus voor de korte termijn een geschikte woning? Dan is het zeker aan te raden om in zee te gaan met een professionele aankoopmakelaar. In de huidige markt vis je anders al snel achter het net. Wij weten vaak als eerste welke woningen er nieuw in de verkoop komen. Denken we dat er een geschikt object voor jou voorbij komt, dan nemen we meteen contact met je op.

 

Professionele aankoopmakelaardij Rotterdam

De aankoopmakelaar Rotterdam is er in de eerste plaats om voor jou een geschikte woning te vinden. Denken we een match te hebben, dan gaan we samen met jou het huis bezichtigen. Je zult al snel merken dat je hier veel profijt van hebt. Als je zin hebt in een bepaald huis, is het lastig om objectief rond te kijken. Wij zijn er dan voor de kritische blik. Ook kijken wij heel objectief. We bekijken nauwkeurig de staat van onderhoud. Als er gebreken zijn, dan zullen die ons niet snel ontgaan. Dankzij onze ervaring weten we vaak precies hoe en waar we extra kritisch moeten kijken.
 

Contact opnemen met aankoopmakelaardij Rotterdam

Je aarzelt nog een beetje of je nu wel of niet een aankoopmakelaar inschakelt? Wil je eerst kennis maken met onze makelaardij? We nodigen je van harte uit om een keer bij ons langs te komen. 6 Dagen in de week staan onze deuren voor je open. Je mag ook informatie of een afspraak aanvragen via ons contactformulier. We zullen daarop zo spoedig mogelijk reageren. Bekijk ook uitgebreid onze website als je meer over ons wilt weten. In een aantal filmpjes leggen we veel uit over onze manier van werken. Heb je vragen, schroom niet om ons te bellen. We staan graag voor je klaar.
 

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring