Contact

Aankoopmakelaar Rotterdam Noord

Als je een flexibele aankoopmakelaar zoekt die echt met jou meedenkt, dan zit je bij Voorberg Makelaars helemaal goed. Wij kiezen voor een flexibele en persoonlijke aanpak. We hebben meer dan 30 jaar ervaring, maar toch mogen we ons een jong en fris kantoor noemen. Uiteraard kun je bij ons aankloppen als je een woning wilt verkopen. Maar ook als je een ander huis zoekt, ben je bij ons aan het juiste adres. Zoek je voor de eerste keer een eigen woning? Dan kun je jezelf daar best wat onzeker over voelen. Je mag met een gerust hart vertrouwen op onze ervaring. Ook als het niet de eerste keer voor je is dat je een huis zoekt, kan het in de huidige markt lastig zijn om een geschikte woning te vinden. Maak daarom zeker gebruik van onze diensten.

Aankoopmakelaardij Rotterdam Noord

Zoek je al maanden naar een geschikt appartement of een mooie woning in Rotterdam Noord en wil het maar niet lukken? Zijn er te veel kapers op de kust? Dat kan iedere keer weer voor een teleurstelling zorgen. Tob niet langer, maar neem contact op met een aankoopmakelaar van Voorberg Makelaars. Dankzij ons uitgebreide netwerk hebben wij vaak net iets eerder een geschikte woning voor je op het oog. Wij zien het aanbod ook al voordat het op internet wordt geplaatst. Vertel ons daarom je wensen en wij gaan snel voor je op zoek. Denken we een match te hebben, dan hoor je dat meteen van ons.

Contact opnemen met aankoopmakelaar Rotterdam Noord

Je bent welkom bij aankoopmakelaardij Rotterdam Noord. We zijn bijna elke dag van de week geopend. Je kunt dus ook op zaterdag bij ons langskomen. Als we weten wat jouw wensen zijn en we hebben een geschikt object gevonden, dan gaan we met je mee om het huis te bezichtigen. Wij kijken met een objectieve blik. Blijkt tijdens de bezichtiging dat dit weleens je droomhuis zou kunnen worden, dan regelen wij de onderhandelingen voor je. Ook als het tot een overeenkomst komt, mag je vertrouwen op onze ervaring en deskundigheid. Neem vandaag nog contact met ons op.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam