Mijn favorieten

Aankoopmakelaar Rotterdam

Je wilt een huis kopen en je zoekt iemand die jouw belangen behartigt. Een aankoopmakelaar Rotterdam die samen met jou voor het beste resultaat gaat.

Voorberg NVM Makelaars kan je helpen als aankoopmakelaar Rotterdam. Door van tevoren al je woonwensen door te spreken met jouw aankoopmakelaar wordt het zoeken naar de juiste woning een stuk makkelijker. Een huis kopen Rotterdam doe je met de makelaar die een 9,2 scoort onder haar klanten! Meer weten? Bel vrijblijvend 010-2650040 voor meer informatie over onze diensten als aankoopmakelaar Rotterdam.
 

Je financiële situatie

Voordat je een huis gaat kopen, is het verstandig je financiële mogelijkheden op een rijtje te zetten. Wij raden je aan om hiervoor een oriënterend gesprek aan te gaan met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Je kunt hiervoor ook terecht bij onze collega’s van De Hypotheekshop Rotterdam Blijdorp. Wij brengen je graag met hen in contact.
 

 

Aankoopmakelaar Rotterdam in beeld:


 


1. Jouw aankoopmakelaar gaat actief voor je opzoek in Rotterdam

Wij helpen je met zoeken naar een woning. Dankzij ons grote netwerk, zijn wij vaak eerder op de hoogte van nieuw aanbod dan jij als huizenzoeker. Omdat we lid zijn van de Rotterdamse Vereniging van Makelaars (RVM), krijgen wij nieuwe woningen als eerste in het vizier. Wij attenderen je dus op woningen die nog niet online te vinden zijn. Wil je een bezichtiging inplannen? Ook dat regelen wij!

Heb je zelf een woning gevonden? Bel ons direct, dan nemen wij contact op met de verkopend makelaar en plannen een bezichtiging voor je in. Ook dan kunnen wij optreden als jouw aankoopmakelaar Rotterdam.
 

2. Regelt bezichtigingen

Als aankoopmakelaar Rotterdam gaan we met je mee naar een bezichtiging. Wij kijken met een kritische blik naar het huis: wat is de staat van het onderhoud en zijn er eventuele gebreken? Wij geven je deskundig advies. We kijken naar zaken waar je rekening mee moet houden bij de aankoop van een woning: wat is de bouwkundige staat? Is er een actieve Vereniging van Eigenaren? Welk reëel bod kunnen we voor je doen? Door onze vakkennis en ervaring als makelaar Rotterdam kunnen wij je goed adviseren.

Je hebt je droomhuis gevonden en je wil een bod doen, wat nu? Wij adviseren je graag. We brengen pas een bod uit als we allerlei documenten zorgvuldig hebben bekeken. Wat staat er in de vragenlijst? Is de Vereniging van Eigenaren ‘gezond’? Hoe is de buurt en wat zegt het Kadaster? We bekijken ook het energielabel zodat we je, na ons onderzoek, kunnen adviseren over een (openings)voorstel. Als een verkopend makelaar met een inschrijving werkt, brengen we een eindvoorstel voor je uit.

 

3. Jouw aankoopmakelaar Rotterdam regelt de juridische zaken

Gefeliciteerd! We hebben een mondelinge overeenkomst. Wij zorgen ervoor dat de juiste gegevens bij de verkopend makelaar terecht komen, zodat zij de koopovereenkomst op kunnen stellen. Afhankelijk van de voorwaarden zal er een taxatie en/of een bouwkundige keuring plaatsvinden. Ook bij deze afspraken kunnen wij, als jouw aankoopmakelaar Rotterdam, aanwezig zijn. Uiteraard behandelen wij deze rapporten met grote zorgvuldigheid.
Zodra we de koopovereenkomst hebben ontvangen, nemen we deze met je door voordat je ondertekent. We letten op de koopsom, de opleverdatum, de ontbindende voorwaarden en de kadastrale gegevens. Als koper mag je een notaris kiezen. Het is verstandig om meerdere offertes op te vragen, maar je kunt ons ook gerust om advies vragen.
 

4. Gaat mee naar de notaris als jouw aankoopmakelaar Rotterdam

Op de afgesproken overdrachtsdatum gaat jouw aankoopmakelaar Rotterdam mee naar de woning voor de eindinspectie. Tijdens deze eindinspectie kijken we of de woning wordt opgeleverd zoals destijds afgesproken. Ook noteren we de meterstanden, zodat deze kunnen worden doorgegeven aan de energieleverancier. Vervolgens gaan we naar de notaris voor de belangrijkste stap: de ondertekening van de leverings- en hypotheekakte. Je ontvangt nu definitief de sleutels van je nieuwe huis!


Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren je graag. 
Zorg dat je alvast op de hoogte blijft van het meest actuele aanbod en meld je aan voor de zoekopdracht!
Wist je dat we op Facebook altijd alle woningen aankondigen?
 

Deskundige en flexibele aankoopmakelaar Rotterdam en omstreken

Zoek je een aankoopmakelaar in Rotterdam die op een professionele manier met je meedenkt? Dan zit je bij Voorberg Makelaars helemaal goed. Misschien weet je al exact wat je wilt. Heb je ook al helder in welk gedeelte van Rotterdam je wilt wonen of maakt dat je niet veel uit? Wil je een tuin bij de woning of zoek je eigenlijk het liefst een appartement? Hoeveel slaapkamers denk je nodig te hebben? Wij horen graag precies wat jouw wensen zijn. Ook vinden we het heel belangrijk dat we precies weten in welke prijscategorie we moeten zoeken. Wil je niet te lang wachten met verhuizen en zoek je dus voor de korte termijn een geschikte woning? Dan is het zeker aan te raden om in zee te gaan met een professionele aankoopmakelaar. In de huidige markt vis je anders al snel achter het net. Wij weten vaak als eerste welke woningen er nieuw in de verkoop komen. Denken we dat er een geschikt object voor jou voorbij komt, dan nemen we meteen contact met je op.
 

Professionele aankoopmakelaardij Rotterdam

De aankoopmakelaar Rotterdam is er in de eerste plaats om voor jou een geschikte woning te vinden. Denken we een match te hebben, dan gaan we samen met jou het huis bezichtigen. Je zult al snel merken dat je hier veel profijt van hebt. Als je zin hebt in een bepaald huis, is het lastig om objectief rond te kijken. Wij zijn er dan voor de kritische blik. Ook kijken wij heel objectief. We bekijken nauwkeurig de staat van onderhoud. Als er gebreken zijn, dan zullen die ons niet snel ontgaan. Dankzij onze ervaring weten we vaak precies hoe en waar we extra kritisch moeten kijken.
 

Contact opnemen met aankoopmakelaardij Rotterdam

Je aarzelt nog een beetje of je nu wel of niet een aankoopmakelaar inschakelt? Wil je eerst kennis maken met onze makelaardij? We nodigen je van harte uit om een keer bij ons langs te komen. 6 Dagen in de week staan onze deuren voor je open. Je mag ook informatie of een afspraak aanvragen via ons contactformulier. We zullen daarop zo spoedig mogelijk reageren. Bekijk ook uitgebreid onze website als je meer over ons wilt weten. In een aantal filmpjes leggen we veel uit over onze manier van werken. Heb je vragen, schroom niet om ons te bellen. We staan graag voor je klaar