Mijn favorieten

Vaderdag


Vaderdag in Rotterdam

Nadat we in onze vorige blog onze moeders in het zonnetje zetten, zijn nu onze vaders aan de beurt. Op Vaderdag je vader verrassen met een sixpack bier of een tekening is eigenlijk een beetje cliché. In onze stad zijn er genoeg andere leuke dingen om met je (schoon)vader te doen. Wil je wat tips? Metro heeft een paar leuke activiteiten voor je op een rijtje gezet.
 

Cursus Rottûrdams

Vaderdag is de perfecte dag om samen met vaders een cursusje Rotterdams te volgen. Waar kan je dat beter doen dan op de SS Rotterdam. De cursus wordt gegeven door ras-echte RotterdammerT Roel Pot. Je kent hem misschien wel van de NS reclame of van de Rotterdamse audio guide. Volgens Roel leer je Rotterdams niet ff snel. Roel kan er wel voor zorgen datje je verstaanbaar kan maken in onze stad. Dus, onder het genot van een bakkie pleur, een glasie frist of een biertje kun je in anderhalf uur verbaal leren survivallen.
Meer info vind je op de website van Zwarte Zwaan Events.
 
Cursus Rotterdams op de SS rotterdam


Hangen bij de Euromast

Het park bij de Euromast is een perfecte locatie om een middagje heerlijk buiten te zijn. Je kunt er wandelen, sporten of een heerlijk hapje of drankje doen bij een van de horeca gelegenheden. Klein detail: het park is gratis ;-).
 
Het park bij de Euromast


Een biertje bij Brouwerij Noordt

Achter de gevels van de panden aan de Zaagmolenkade vind je een voormalige brandweerkazerne. De kazerne is sinds een paar jaar omgetoverd tot bierbrouwerij met eigen proeflokaal en heerlijk zonnig terras. Noordt op Tap is direct aan de voorkant te vinden van het karakteristieke pand. De grote glazen pui en de hoogte van het pand doen het proeflokaal zeer ruim ogen. Natuurlijk mogen in een taproom ook de gistingstanks niet ontbreken. Dat zorgt voor een prachtige uitstraling.
Wil je meer van Brouwerij Noordt zien? Bekijk dan eens de website.
 
Een biertje bij Brouwerij Noordt
 
 

Dat zijn toch genoeg leuke dingen om te doen met je vader? Dus... wat gaat het worden?


Bron: Metronieuws.nl
 
Huis verkopen Rotterdam of huis kopen Rotterdam? Voorberg NVM Makelaar Rotterdam helpt je op weg! 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring