Mijn favorieten

Waarom meedoen aan de NVM Open Huizen Dag?

Op 30 maart a.s. vindt de landelijke NVM Open Huizen Dag plaats. Nu de huizenmarkt oververhit is, zet jij als verkoper misschien je vraagtekens bij de toegevoegde waarde van deze dag. 6 redenen waarom het juist wel een goed idee is.
 

 
1. Bezichtigen zonder afspraak
Belangstellenden melden zich zonder afspraak bij jouw woning voor een vrijblijvende bezichtiging. Als verkoper krijg je mogelijk meerdere bezichtigingen op een dag en er is extra aandacht voor de woning, wat leidt tot een grotere kans op verkoop. Bovendien voorkom je hiermee dat je meerdere keren je woning op orde moet brengen voor bezichtigingen.

2. Zelf rondleiden
Tijdens de Open Huizen Dag leid jij de potentiële kopers zelf rond. Dit kan spannend zijn maar als eigenaar ken jij alle details van jouw huis wat jou tot een uitermate geschikte verkoper van het huis maakt.

3. Plek in de markt
Aan de hand van de bezichtigingen en reacties kun je na afloop achterhalen hoe jouw woning in de markt ligt. Op basis hiervan kun je vervolgens ervoor kiezen om op dezelfde voet door te gaan, of aanpassingen te doen in de woningpresentatie. Dit allemaal in overleg met de makelaar.

4. Sneller verkocht
Uit cijfers is gebleken dat woningen die hebben deelgenomen aan de Open Huizen Dag van 2018, 48% verkocht was binnen 12 weken. Van woningen die niet hebben deelgenomen was 34% verkocht (Bron: NVM).

5. Jouw woning onder de aandacht
Om deze dag tot een succes te maken moeten er natuurlijk zo veel mogelijk geïnteresseerden naar uw woning komen. Naast de promotie in onze etalages, melden wij uw woning als deelnemer aan op onze website en die van funda. Via Facebook worden er rondom de Open Huizen Dag regelmatig berichten geplaatst.

6. Ondersteuning van Voorberg
Nog niet overtuigd? Wij brengen voor uw deelname geen kosten in rekening. Daarnaast zorgen wij voor leuke woning-flyers, een handleiding met tips over de Open Huizen Dag en een uitgebreide informatiemap met alle gegevens over jouw huis.  

Bij interesse: vóór 20 maart een mail sturen naar rotterdam@voorberg.nl o.v.v. ‘Deelname OHR'.

Benieuwd wat wij als aankoop makelaar voor jou kunnen betekenen? Lees hier meer!


Bron: Funda (2019), Open (je) huis voor de beste prijs