Deskundige en flexibele aankoopmakelaar Rotterdam en omstreken

Zoek je een aankoopmakelaar in Rotterdam die op een professionele manier met je meedenkt?
Dan zit je bij Voorberg Makelaars helemaal goed.

Misschien weet je al exact wat je wilt. Heb je ook al helder in welk gedeelte van Rotterdam je wilt wonen of maakt dat je niet veel uit? Wil je een tuin bij de woning of zoek je eigenlijk het liefst een appartement? Hoeveel slaapkamers denk je nodig te hebben?
Wij horen graag precies wat jouw wensen zijn.
Ook vinden we het heel belangrijk dat we precies weten in welke prijscategorie we moeten zoeken.
Wil je niet te lang wachten met verhuizen en zoek je dus voor de korte termijn een geschikte woning?
Dan is het zeker aan te raden om in zee te gaan met een professionele aankoopmakelaar.
In de huidige markt vis je anders al snel achter het net. Wij weten vaak als eerste welke woningen er nieuw in de verkoop komen. Denken we dat er een geschikt object voor jou voorbij komt, dan nemen we meteen contact met je op.

Als aankoopmakelaar in Blijdorp bieden wij je zekerheid

Een woning kopen is niet zomaar iets. In principe is het de grootste uitgave die je ooit in je leven zult doen. Dan wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je ook een goede koop doet. Wij zorgen hiervoor. Wij begeleiden en helpen je van A tot Z. Van de hypotheekgesprekken tot de bezichtiging van de woning, het uitbrengen van een bod en de onderhandelingen. Wij kunnen jouw wensen en eisen perfect vertalen naar woningen die hierbij passen. Als ervaren aankoopmakelaardij in Blijdorp weten wij wat belangrijk is bij het vinden van jouw nieuwe woning. Wij hebben informatie over wijken en buurten en zien dingen die anderen niet opvallen. Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ook een interessant aanbod

Je zoekt een aankoopmakelaar in Blijdorp om je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe droomhuis. Maar wellicht hebben wij dit huis al voor je. Kijk ook zeker eens in ons aanbod. Wij hebben altijd meer dan 100 huizen te koop staan in diverse segmenten en prijsklassen. Maar natuurlijk gaan wij ook met veel plezier voor jou gericht op zoek

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?