Mijn favorieten

Aankoop

Ben je op zoek naar een woning in Rotterdam?Een woning is één van de belangrijkste aankopen die je doet in je leven. Voordat je de woningmarkt opstapt, is het van belang dat je je goed voorbereidt. Met Funda kun je je uitgebreid oriënteren op de woningmarkt, maar de volgende stappen vragen om een specialist uit de praktijk die jouw belangen behartigt; jouw eigen Voorberg NVM Makelaars. Bekijk bovenstaande video om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!
 

Een aankoop makelaar:

Analyseert jouw woonwensen...

Waar ben je naar op zoek? In welke wijk zou je graag willen wonen en wat zijn daar de mogelijkheden? Voorberg NVM Makelaars beschikt over een brede kennis van de stad en een groot netwerk. Samen met jou analyseren wij al je woonwensen, waarna wij voor je op zoek gaan naar de perfecte woning. 
 

Zoekt en biedt passende woningen aan...

Wanneer we één of meerdere geschikte woningen voor je hebben gevonden, zullen wij deze aan je aanbieden. In overleg met jou en de verkopend makelaar van de woning plannen we een afspraak in voor een bezichtiging. 


Persoonlijke begeleiding bij het bezichtigen...

Bezichtigen hoef je niet alleen te doen, wij gaan met je mee om samen te kijken of deze woning aan alle wensen voldoet. 


Taxeert een geschikte woning op basis van o.a. bouwkundige staat, omgevingsfactoren, lokale kennis...

Een makelaar ziet vaak dingen die je bij een eerste bezichtiging misschien niet opvallen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bouwkundige staat van de woning of omgevingsfactoren. Op basis van onze kennis kunnen wij de woning objectief waarderen en met jou een reëel openingsbod bespreken. 
 

Onderhandelt professioneel met de verkopende partij... 

Als je eenmaal hebt besloten een bod uit te willen brengen op een woning, zullen wij dit namens jou doen. Wij onderhandelen op professionele wijze met de verkopende partij en betrekken je uiteraard in elke stap van dit proces. 


Regelt alle juridische zaken...

Na een mondelinge overeenkomst zal Voorberg NVM Makelaars ervoor zorgen dat jouw juiste gegevens bij de verkopende makelaar terecht komen, zodat de koopovereenkomst kan worden opgesteld. Afhankelijk van de voorwaarden zal een taxatie en bouwkundige keuring plaatsvinden, ook bij deze afspraken kunnen wij aanwezig zijn en uiteraard behandelen wij deze rapporten met grote zorgvuldigheid. Wij ondertekenen de koopovereenkomst samen met jou en zullen ook aanwezig zijn bij de eindinspectie van de woning. 


Begeleidt je bij de notaris...

Na de eindinspectie kunnen wij met je mee naar de notaris. 


Is ook na de oplevering beschikbaar voor vragen...

Ook als de woning helemaal jouw eigendom is, zijn wij altijd bereikbaar voor vragen of advies. Schroom niet om ons te bellen


Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren je graag. 
Zorg dat je alvast op de hoogte blijft van het meest actuele aanbod en meld je aan voor de zoekopdracht!
Wist je dat we op Facebook altijd alle woningen aankondigen?

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring