Mijn favorieten

Huis kopen Rotterdam?

Je wilt een huis kopen in Rotterdam. Wat zijn je woonwensen? Bezit je een huis dat nog moet worden verkocht? Wat zijn je financiële mogelijkheden? Allemaal vragen die op je afkomen als je een huis wilt kopen.

Voorberg NVM Makelaars kan je helpen als aankoopmakelaar Rotterdam. Door al je wensen van tevoren goed door te spreken met je aankoopmakelaar wordt het zoeken naar de juiste woning een stuk makkelijker. Een huis kopen in Rotterdam doe je via Voorberg NVM Makelaar Rotterdam.Ons doel: samen met jou je droomhuis kopen in Rotterdam tegen de meest gunstige voorwaarden. Wij staan voor jou klaar om alles van A tot Z af te handelen!

Huis kopen in Rotterdam? Dat doe je met de makelaar die een 9,1 scoort onder haar klanten! Meer weten? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze aankoopdiensten! Bel 010 – 2650040.
 

Je financiële situatie is belangrijk als je een huis gaat kopen in Rotterdam

Voordat je een huis gaat kopen in Rotterdam is het verstandig je financiële mogelijkheden op een rij te zetten. Wij raden je aan om hiervoor een oriënterend gesprek aan te gaan met een onafhankelijke hypotheekadviseur. Je kunt hiervoor ook terecht bij onze collega’s van De Hypotheekshop Rotterdam Blijdorp. Wij brengen je graag met hen in contact.

 

Huis kopen Rotterdam – onze werkwijze

 Huis-kopen-Rotterdam
 

Stap 1: Zoeken

Je aankoopmakelaar helpt je met zoeken naar een huis in Rotterdam. Wij zijn vaak eerder op de hoogte van nieuw aanbod dan jij als huizenzoeker. Wij zijn lid van de Rotterdamse Vereniging van Makelaars (RVM) en krijgen daarom nieuwe woningen als eerste in het vizier. Wij kunnen jou dus op woningen attenderen die online nog niet te vinden zijn.  Vervolgens regelen wij een bezichtiging voor je.

Heb je zelf een droomwoning gevonden? Bel ons direct, dan nemen wij contact op met de verkopende makelaar voor een bezichtiging.
 

Stap 2: Bezichtigen

Wij gaan graag met je mee naar de bezichtiging. Wij kijken met andere ogen naar het huis: wat is de staat van het onderhoud, zijn er eventuele gebreken? Dan kunnen wij een deskundig advies geven. Over de hoogte van het bod, maar ook over eventuele zaken waar je rekening mee moet houden: hoe zit de woning bouwkundig in elkaar, is er een actieve Vereniging van Eigenaren? Allemaal vragen waar je misschien zelf geen antwoord op weet. Door onze vakkennis en jarenlange ervaring als makelaar in Rotterdam kunnen wij je goed en snel adviseren. Huis kopen Rotterdam wordt makkelijker via Voorberg NVM Makelaars.
 

Stap 3: Onderhandelen

En dan wil je een bod uitbrengen. Wij adviseren je daar graag in. We brengen pas een bod uit nadat we allerlei zaken voor je hebben uitgezocht: wat staat er in de vragenlijst, is er een Vereniging van Eigenaren en is het een ‘gezonden’ vereniging, hoe is de buurt, we checken het energielabel, de bestemmingsplannen, gegevens van het kadaster, etc. Na ons onderzoek adviseren wij je over een goed (openings)bod. Sommige makelaars werken met een inschrijving, hierbij kan slechts een keer een eindbod worden uitgebracht. Er komt meer kijken bij huis kopen Rotterdam.
 

Stap 4: Koopovereenkomst en financiering

Wordt je bod geaccepteerd? Gefeliciteerd! De verkopend makelaar legt nu alle gemaakte afspraken vast in een koopovereenkomst. Deze nemen we samen met je door voordat je ondertekent. Wij letten in het bijzonder op de koopsom, de opleverdatum, de ontbindende voorwaarden en de lijst van zaken die de verkoper in de woning achterlaat.
Als koper mag je een notaris uitzoeken die zorgt voor de overdracht van de woning. Het is altijd handig om bij meerdere notarissen een offerte op te vragen, maar vraag ons ook gerust naar onze ervaringen met een bepaalde notaris. Wij adviseren je graag bij huis kopen Rotterdam.
 

Stap 5: Naar de notaris

Op de afgesproken overdrachtsdatum gaan wij met je mee om de woning nog een laatste keer te inspecteren. Tijdens deze eindinspectie kijken we of de woning wordt opgeleverd zoals destijds afgesproken tijdens huis kopen Rotterdam. Ook noteren we de meterstanden, zodat alle partijen deze kunnen doorgeven aan hun energieleverancier. Vervolgens gaan we met je naar de notaris voor de ondertekening van de akte van levering en de hypotheekakte. Na ondertekening ontvang je de sleutels van je nieuwe huis. De woning is definitief van jou!
 

Huis kopen Rotterdam – waarom een aankoopmakelaar?

  • Wij zijn eerder op de hoogte van het allernieuwste aanbod;
  • Wij geven deskundig advies over de werkelijke waarde van de woning;
  • Wij waarschuwen je over eventuele gebreken die je zelf misschien niet ziet;
  • Wij kunnen een geschikte taxateur, notaris, hypotheekadviseur of bouwkundige keurder adviseren;
  • Wij hebben meer inzicht in de huizenmarkt door een groot netwerk;
  • Wij beschikken over lokale marktkennis;
  • Wij nemen het hele aankoopproces voor je uit handen.

Neem alvast een kijkje in ons huidige aanbod!