Contact

Hulp bij je huis verkopen in Ommoord van een makelaar

Wij jij jouw huis verkopen in Ommoord? Dan beschik je in de basis over een prima uitgangspositie in een populaire wijk. Maar populariteit betekent ook concurrentie. Hoe weet je nu wat een goede prijs is voor jouw woning? En hoe zorg je ervoor dat je ook uiteindelijk deze prijs krijgt? Wij kunnen helpen bij jouw huis verkopen in Ommoord. Dit doen wij al met veel plezier voor onze klanten in Rotterdam sinds 1984. Wij kennen jouw wijk en buurt, weten wat je huis aantrekkelijk maakt en hoe je kopers vindt die op zoek zijn naar jouw woning.

Je huis verkopen in Ommoord bij ons

Je huis verkopen in Ommoord met behulp van Voorberg is een uitstekend idee. Waarom? Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een ruime 9. Dat is een bewijs van onze service en kwaliteit. Wij zijn hier trots op, want wij streven er altijd naar om onze klanten zo optimaal mogelijk te helpen. Het spreekt voor zich dat je huis verkopen bij een makelaar in Ommoord betekent dat je verwacht je woning snel te verkopen en hier een goede prijs voor te krijgen. Maar er is meer. WIj zijn de huis verkoopmakelaar in Ommoord die je volledig kan ontzorgen. Wij kunnen je van A tot Z begeleiden in het verkoopproces. Van de taxatie en advies over de prijs tot het organiseren van bezichtigingen en voeren van onderhandelingen uit jouw naam. Naast kennis, ervaring en kwaliteit betekent je huis verkopen in Ommoord via ons tevens dat je kunt rekenen op een vriendelijke, prettige en informele samenwerking met een open communicatie.

Nieuwsgierig? Neem contact op

Wil jij jouw huis verkopen in Ommoord en ben je nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Stel ons al je vragen en wij geven je de antwoorden. Wij nemen graag de tijd om jou en jouw wensen te leren kennen en uit te leggen hoe wij je perfect kunnen helpen.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam