Mijn favorieten

Makelaar Rotterdam

In Rotterdam Blijdorp, Rotterdam Crooswijk, Rotterdam Nesselande en Rotterdam Nieuwe Westen is Voorberg NVM Makelaars al jarenlang de meest ervaren makelaar en vastgoedadviseur.
 

Welkom bij Voorberg NVM Makelaars Rotterdam

Wij stellen ons graag aan je voor. Bij Voorberg NVM Makelaars richten wij ons op de kwaliteit van onze dienstverlening voor de consument en onze klanten. Wij geloven dat de kwaliteit die wij bieden, de garantie is voor onze toekomst en die van onze klanten. De kwaliteit die de klant wenst, streven wij na en wordt bereikt door verbonden te zijn met toonaangevende brancheorganisaties en de daaruit voortvloeiende filosofie die zij nastreven. Voorberg NVM Makelaars is verbonden aan de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Onze makelaars houden zich aan de gedragscode van de NVM. Daarnaast zijn we voortdurend in opleiding; een eerste garantie voor kwaliteit.Wij werken samen met de adviseurs van De Hypotheekshop Blijdorp. De Hypotheekshop Blijdorp maakt deel uit van De Hypotheekshop met onafhankelijke specialisten op het gebied van hypotheken.

Voorberg NVM heeft vestigingen in Rotterdam Blijdorp en Rotterdam Nesselande.
 

Huis kopen via Voorberg Makelaars Rotterdam?

Je wilt een huis kopen in Rotterdam. Wat zijn je woonwensen? Bezit je een huis dat nog moet worden verkocht? Wat zijn je financiële mogelijkheden? Allemaal vragen die op je afkomen als je een huis wilt kopen. Voorberg NVM kan je helpen als aankoopmakelaar. Door al je wensen van tevoren goed door te spreken met ons als jouw aankoopmakelaar wordt het zoeken naar de juiste woning een stuk makkelijker.

makelaar-rotterdam
 

Huis verkopen via Voorberg Makelaars Rotterdam?

Voorberg NVM Makelaars is dé verkoop makelaar Rotterdam. Wij zorgen ervoor dat je je huis verkoopt tegen de beste prijs met de gunstigste voorwaarden. Ons doel: jouw huis verkopen in Rotterdam voor de beste prijs en tegen de meest gunstige voorwaarden. Wij staan voor jou klaar om alles van A tot Z af te handelen!
 

Huis huren via Voorberg Makelaars Rotterdam?

Je wilt een huis huren. Weet je al wat voor soort woning je wilt huren? Een appartement of eengezinswoning? Wat is de maximale huur die je wilt betalen? Genoeg lastige vragen dus. Loop daarom eens binnen bij Voorberg NVM Makelaars. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en kunnen je in een vrijblijvend gesprek van advies voorzien over de mogelijkheden.  Voorberg NVM Rotterdam betekent niet alleen kwaliteit voor de huurder, maar ook voor de verhuurder. Daarom laten wij de NVM woontoets uitvoeren, zodat de verhuurder weet dat jij de juiste huurder bent.
 

Nieuwbouw in Rotterdam

Naast aankoop, verkoop, taxatie en verhuur van bestaande woningen is Voorberg NVM Makelaars Rotterdam regelmatig betrokken bij nieuwbouwprojecten, met een aanpak die specifiek op het project is afgestemd. Regelmatig worden we benaderd om mee te denken over een te ontwikkelen project. Door onze dagelijkse contacten met kopers en verkopers en onze uitgebreide marktkennis, kunnen wij je voorzien van een nieuwbouwadvies op maat.
 

Taxaties met Voorberg Makelaars in Rotterdam

Ben je van plan binnenkort te verhuizen? Dan komt daar een aantal verplichtingen bij kijken. De voornaamste is de taxatie van de nieuwe woning. De waarde van je toekomstige huis of appartement is namelijk het onderpand voor je hypotheek. De bank wil zeker weten dat die waarde gelijk is aan de hoogte van de hypotheek. Gelukkig heb je naar dit alles geen omkijken: Voorberg NVM Makelaars Rotterdam regelt de taxatie van A tot Z.
 

Vrijblijvende waardebepaling

Ben je van plan jouw woning in de verkoop te zetten? Dan is een van de eerste stappen; de waardebepaling van het huis. Voorberg NVM Makelaars komt graag bij je thuis langs om kennis te maken. Tijdens een vrijblijvend gesprek zal één van onze makelaars de waarde van je huis bepalen, toelichten wie we zijn, wat wij doen en wat je van ons kunt verwachten als wij jouw huis in de verkoop krijgen.
 

Onze beoordeling

Beoordelingen zijn er om te kunnen weten, meten en verbeteren. Hier vindt je de reviews die mensen op Funda over Voorberg NVM Makelaars hebben geplaatst en die wij zelf hebben verzameld. Wij kunnen wel vinden dat Voorberg NVM Makelaars Rotterdam de beste keuze is, maar je wilt dat natuurlijk ook graag van anderen horen. Lees hier wat onze opdrachtgevers van ons vinden.
 

Kopen 
Op zoek naar een makelaar Rotterdam voor het kopen van een woning? Er komen veel vragen op je af bij het kopen van  een huis. Met behulp van Voorberg NVM Makelaars als aankoopmakelaar vind je daar een antwoord op.


Verkopen
Zoek je een makelaar Rotterdam voor het verkopen van je woning?
Voorberg NVM Makelaar zorgt ervoor dat je je huis verkoopt tegen de beste prijs met de gunstigste voorwaarden.

Verhuur
Op zoek naar een makelaar Rotterdam voor het verhuren van je woning?
Verhuur wordt steeds aantrekkelijker. Wij zorgen als makelaar Rotterdam dat dit zonder problemen verloopt.

Taxatie
Op zoek naar een makelaar Rotterdam voor je taxatie?
Als gecertificeerd NWWI lid regelt Voorberg NVM Makelaars Rotterdam je taxatie van a tot z.

Hier vind je ons huidige koopaanbod.

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring