Contact

Kwaliteit belangrijk bij makelaar Rotterdam

Zoek je een makelaarskantoor in Rotterdam waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat? Dan ben je bij Voorberg Makelaars aan het juiste adres. Inmiddels hebben wij meer dan 35 jaar ervaring met het kopen en verkopen van woningen en appartementen. Overal in de regio Rotterdam kun je gebruikmaken van onze professionele diensten. Ons kantoor kenmerkt zich door een jonge uitstraling en een enorme dynamiek. Houd jij van een flexibele aanpak, dan zit je bij ons absoluut goed. We kiezen voor een frisse en heldere benadering. Uiteraard communiceren we op een duidelijke manier. Zo weten alle partijen precies waar ze aan toe zijn. Waarmee kunnen we je van dienst zijn? Gaat het om een bedrijfsobject of om nieuwbouw? Wil je een woning kopen of verkopen? Neem zeker even contact met ons op.

Makelaardij Rotterdam

Wij als makelaar Rotterdam richten ons op kwaliteit. Ons kantoor is al opgericht in 1984. Een persoonlijke benadering en een hoogstaande kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Neem je contact met ons op, dan zul je ervaren dat we uitgebreid vragen naar jouw wensen en verwachtingen. We zorgen daarna voor een dienstverlening op maat. Zowel particulieren als professionele partijen zijn van harte welkom bij ons makelaarskantoor in Rotterdam. Onze medewerkers kennen de stad van haver tot gort en kunnen je dus uitstekend van dienst zijn.

Neem contact op met ons makelaarskantoor Rotterdam

Wil je gebruikmaken van de diensten van makelaardij Rotterdam? We staan graag voor je klaar. We zijn er voor aan- en verkoop. Ook voor aan- of verhuur mag je een beroep op ons doen. Heb je advies of waarderingen nodig? Vind je het gewoon fijn om even met ons van gedachten te wisselen? Onze deur staat wijd voor je open. Elke dag van de week, behalve op zondag. Dus ook op zaterdag kun je gerust even bij ons binnenlopen. Je zult ervaren dat we jou centraal stellen. Gaat het om de verkoop van je woning, dan begrijpen wij als geen ander dat dat een ingrijpende beslissing is. Natuurlijk begeleiden we je tijdens het gehele traject zo goed als we kunnen. Vraag geheel vrijblijvend een waardebepaling bij ons aan. Zoek jij een makelaarskantoor in Rotterdam omdat je een woning zoekt? Ook dan bespreken we samen jouw wensen.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam