Contact

Nvm makelaar Rotterdam

Zoek je een prettig en betrouwbaar nvm makelaarskantoor in Rotterdam? Zoek dan zeker niet verder, maar neem contact op met Voorberg Makelaars. Zowel voor verkopers als voor kopers zijn wij het ideale adres. Ook wanneer je een pand wilt huren of verhuren ben je welkom bij ons. We werken al meer dan 30 jaar in Rotterdam en kennen de stad van haver tot gort. Vul het contactformulier in, bel of mail ons of kom langs op ons kantoor.

Intake inplannen met nvm makelaardij Rotterdam

Voordat je besluit in zee te gaan met de nvm makelaar Rotterdam, wil je natuurlijk eerst weten wie wij precies zijn. Dat vertellen we je graag tijdens een gesprek bij jou thuis. Als we onze intake hebben, vertellen we meteen wat wij voor je kunnen doen. We maken altijd gebruik van een handig stappenplan. Kies jij het liefst voor een flexibele aanpak en wil je daarbij op een persoonlijke manier benaderd worden? Dan voel je je bij Voorberg Makelaars helemaal thuis.

Hoe bepaalt nvm makelaarskantoor Rotterdam de vraagprijs?

Wij krijgen bij onze nvm makelaardij Rotterdam al snel te horen dat mensen benieuwd zijn naar de vraagprijs. Dat begrijpen wij. Als je je woning verkoopt, is dat een belangrijke vraag. Hoe werkt dit bij ons? Om tot een goede prijs te komen, voeren we een uitgebreide marktanalyse uit. We kijken onder andere naar vergelijkbare woningen. Ook maken we een analyse van de buurt waarin het huis staat. Al deze input combineren we met onze kennis en ervaring. Het is hierbij een groot voordeel dat wij de stad Rotterdam goed kennen. Je mag erop vertrouwen dat er op deze manier een goede verkoopprijs uit komt rollen.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam