Contact

Voorberg makelaars: expert in jouw wijk

Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM Makelaars een bekende naam in Rotterdam en omgeving. Wij kennen de wijken als geen ander. Niet alleen vanwege onze jarenlange ervaring; onze medewerkers zijn geboren Rotterdamer(t)s. Om deze wijken extra goed te kunnen presenteren, bedachten we een nieuw concept: wijkvideo’s. Bekijk hieronder de tot nu toe gemaakte wijkvideo’s en houd deze pagina in de gaten voor meer video’s!

Voorberg NVM Makelaars is al bijna 40 jaar een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

We hebben in de loop der jaren het vertrouwen van vele opdrachtgevers gekregen. Zowel particulieren als professionele partijen – waaronder ontwikkelaars, corporaties, notarissen en accountants  – doen regelmatig een beroep op ons.

Door de betrokkenheid en inzet van al onze medewerkers, een zeer uitgebreid netwerk én zorgvuldig gekozen samenwerkingspartners mag je met recht spreken van een all-round makelaarskantoor. Voor bemiddeling bij aan– of verkoop, aan- of verhuur, waarderingen of advies kun je bij ons terecht. Ook als je gewoon eens wilt “klankborden” staat onze deur voor je open. Op werkdagen, maar óók op zaterdag.

Voorberg NVM Makelaars heeft een intensief samenwerkingsverband met de Rotterdamse Makelaars Vereniging (RVM). Hierdoor kunnen wij je in alle facetten van dienstverlening op het gebied van onroerend goed behulpzaam zijn in een groot marktgebied.

In 2016 hebben wij een tweede kantoor geopend in Nesselande. Ook in PrinsenlandOmmoord of Zevenkamp staan wij voor je klaar!

De medewerkers van Voorberg NVM Makelaars verzekeren persoonlijke behandeling, flexibiliteit en betrokkenheid. Dat betekent voor jou: dienstverlening op maat.


Blijf op de hoogte van het actuele woningaanbod
Nieuwsgierig naar onze aankoopbeoordelingen?
Wil je weten wat andere verkopers van ons vinden?

LIKE ons op Facebook en blijf op de hoogte van ons allernieuwste aanbod.
VOLG ons op Instagram en laat je verrassen.