Contact

Vacature: KRMT Makelaar

Voor ons kantoor in Rotterdam Blijdorp zijn wij op zoek naar een enthousiaste KRMT Makelaar. Je signaleert en volgt nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de woningmarkt.  Het vak van makelaar zit je in het bloed, je bent dan ook dagelijks aankoop- en verkoop en aan- en verhuurtrajecten aan het verzorgen. Samen met een enthousiast team run je je eigen werkzaamheden. Kortom wij bieden een uitdaging waar je jezelf verder kan ontwikkelen en de ruimte krijgt om initiatief te nemen! 

Wat ga je doen als woningmakelaar?  Denk hierbij aan de volgende werkzaamheden. 

Dit ben jij

Over ons

Voorberg NVM Makelaars, aangesloten bij de NVM, is al bijna 40 jaar een begrip in Rotterdam en omgeving en is een specialist op het gebied van woningmakelaardij. Wij houden ons bezig met de aan- en verkoop van woningen, de aan- en verhuur van woningen en appartementen, beleggingen, waardebepalingen en taxaties.  De sfeer op kantoor typeert zich als informeel, laagdrempelig, dynamisch en ambitieus. Samen met vijf collega’s bouw jij mee met de verdere uitbreiding van het kantoor, waarbij volop ruimte is voor doorgroeimogelijkheden! 

Dit bieden wij jou

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur je CV en motivatie naar rotterdam@voorberg.nl. Wil je meer informatie? Bel dan naar Nicole Aanen op 06-55301765.