Contact

De ervaren taxateur voor Rotterdam Blijdorp

Al sinds 1984 is voorberg een ervaren taxateur voor Rotterdam Blijdorp. Wil je jouw huis gaan verkopen, dan is het belangrijk om te zorgen voor een goede taxatie. Dit waarborgt namelijk dat je jouw huis te koop aanbiedt tegen een realistische prijs. Een prijs waarmee jij tevreden bent, maar die ook voor kopers interessant is en die de werkelijke waarde van je woning reflecteert. Wij zorgen hiervoor. Wil je jouw huis taxeren in Rotterdam Blijdorp, dan zorgen wij hier graag voor. Wij nemen de tijd om je woning uitgebreid te bezichtigen en lopen de bijzonderheden met je door. Vervolgens verzorgen wij een uitgebreid taxatierapport waarin wij de geconstateerde waarde van de woning uiteenzetten.

Een veelgevraagde taxateur in Rotterdam Blijdorp

Wij zijn een veelgevraagde taxateur in Rotterdam Blijdorp. Dat word je natuurlijk niet zomaar. Bij al onze klanten tonen wij aan te kunnen zorgen voor een zeer zorgvuldige en goede taxatie. Daarbij houden wij van een prettige, informele werkwijze. We vertellen je graag op heldere wijze waarom wij tot een bepaalde prijs komen, wat de aantrekkelijke punten van je woning zijn die de waarde verhogen en waar eventueel nog kansen liggen om de waarde te vergroten. Een taxatie in Rotterdam Blijdorp door ons, betekent een taxatie door een expert die jouw wijk kent en precies weet wat jouw woning aantrekkelijk maakt voor de doelgroep.

Een taxateur en meer

Naast taxateur voor Rotterdam Blijdorp zijn wij ook een allround verkoopmakelaar. Wij kunnen taxeren in Rotterdam Blijdorp, maar je ook verder van dienst zijn met de verkoop van je woning. Onze klanten geven ons gemiddeld een 9,1. Ben je op zoek naar een taxateur en/of een verkoopmakelaar? Neem contact met ons op. Wij maken graag vrijblijvend met je kennis of komen direct langs om een taxatie van je woning uit te voeren.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam