Contact

Ervaren taxateur Rotterdam

Zoek je iemand die je woning kan taxeren in Rotterdam? Neem dan contact op met Voorberg Makelaars. Ook voor een goede taxatie ben je bij ons aan het juiste adres. Misschien heb je net een woning gekocht? De hypotheekverstrekker vraagt dan wellicht om een taxatierapport. Dit kan nodig zijn voor de financiering of omdat je je hypotheek wilt aanpassen. Het kan natuurlijk ook dat je uit nieuwsgierigheid een taxatierapport aanvraagt.

De taxatie Rotterdam wordt geregeld door Voorberg Makelaars

Onze taxateur in Rotterdam regelt de taxatie van a tot z. Er zijn een aantal zaken waar we speciaal op letten. Dat zijn onder meer de staat van het onderhoud van de woning en de functionele indeling. Ook kijken we naar de inhoud en de oppervlakte van het pand. Natuurlijk is ook de kwaliteit van de constructie van belang. De ligging van de woning in de directe omgeving wordt tenslotte ook meegenomen in het taxatierapport.

Neem contact op voor taxeren Rotterdam

Wil je de taxatie in Rotterdam door ons laten uitvoeren? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Ons kantoor is 6 dagen per week geopend. Bel of mail ons. Je kunt ook het contactformulier op de website invullen en naar ons versturen. Wij nemen dan snel contact met je op. Voor deskundig advies ben je bij Voorberg Makelaars op de goede plek.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam