Contact

Taxateur in Schiedam gezocht: Voorberg NVM Makelaars is jouw partner

Het tot ver achter de komma bepalen van de waarde van een woning gebeurt wanneer een huis in de verkoop gaat, er een hypotheek wordt overgesloten en soms ook wanneer een pand verhuurd wordt. De taxateur in Schiedam en de wijde omtrek heet al bijna een halve eeuw Voorberg, maar mag gezien worden als een jong en dynamisch team met liefde voor het vak. Woningen en en hun (potentiële) bewoners staan bij ons voorop in het verhaal, al verliezen we nooit de technische kant uit het oog. Zoek je een taxateur in Schiedam, dan maken we graag kennis met jou.

Taxatie in Schiedam: alle facetten van een woning nader bestudeerd

Ook een taxatie in Schiedam moet volgens de wetgeving en op secure, professionele wijze gedaan worden. Dus kijken de erkende specialisten van Voorberg naar de ligging en omgeving, de staat van onderhoud, de constructie en de gebruikte materialen, de faciliteiten in de buurt, de bereikbaarheid, de afmetingen, de indeling en de energieprestaties. Ook wordt er geïnformeerd naar bestemmingsplannen en zo nodig kadastraal onderzoek verricht. De talloze facetten van elke woning komen aan bod wanneer een taxatie in Schiedam in handen is van Voorberg Makelaars.

Voorberg Makelaars, voor betrouwbaar taxeren in Schiedam en omgeving

Het taxeren in Schiedam is dus een uitgebreid proces, maar de mensen van Voorberg leggen hierbij een gepassioneerde kennis aan de dag. Niet voor niets is Voorberg NVM Makelaars bekend als de allround woonspecialist van Rotterdam, ook als het gaat om hulp bij verkoop, aankoop of (ver)huur. Het spreekt in het voordeel van Voorberg dat het een echt Rotterdams bedrijf is, waarbij geen pand aan onze ogen ontsnapt. Voor het taxeren in Schiedam neem je contact op met Voorberg NVM Makelaars.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam