Mijn favorieten

Taxatie Nesselande

Heb je verhuisplannen? Behalve dat het leuk en spannend is, komt daar een aantal verplichtingen bij kijken. De belangrijkste is de taxatie van de nieuwe woning. Want de waarde van je toekomstige huis of appartement is het onderpand voor je hypotheek. De bank wil namelijk zeker weten dat die waarde gelijk is aan de hoogte van de hypotheek. Taxatie Nesselande is hierbij van veel waarde.

En er zijn meer redenen waarom je een taxatierapport nodig kunt hebben. Bijvoorbeeld bij het aanpassen van je hypotheek of in het geval van een echtscheiding.

Gelukkig heb je er geen omkijken naar: Voorberg NVM Makelaars regelt je taxatie Nesselande van a tot z. 

Een taxatie in Nesselande, hoe werkt dat?

Een taxatierapport vertelt wat de waarde van een woning is en waarom. Onze eerste vraag bij een taxatie: wat is het doel? Vervolgens komt een van de taxateurs van Voorberg NVM Makelaars op het afgesproken moment bij je langs om de woning opnemen. Onze specialisten letten bij de taxatie op een aantal dingen, zoals de staat van onderhoud, oppervlakte/inhoud, constructie, energiezuinigheid en de ligging. Onze specialisten zijn onderlegd en volledig getraind om van een uitstekend advies te voorzien van jouw taxatie in Nesselande.

 

Onafhankelijke taxateur


Je kunt Voorberg NVM Makelaars alleen inschakelen wanneer je via een ander makelaarskantoor een woning (ver)koopt. Het is dus van belang dat je taxateur volledig onafhankelijk is. Je kunt ons benaderen voor een taxatie in de regio Rotterdam en omstreken. Taxatie Nesselande? Natuurlijk kun je ook dan terecht bij Voorberg NVM Makelaars.
Hypotheekverstrekkers eisen dat een gecertificeerde taxateur de taxatie doet. Dat kan bij Voorberg NVM Makelaars. Iedere NVM-makelaar bij Voorberg NVM Makelaars is ingeschreven in het register van stichting VastgoedCert en is daarmee een gecertificeerde taxateur. 
De Stichting VastgoedCert is een branchebreed platform dat zorgdraagt voor de certificatie en registratie van makelaars in onroerende zaken op basis van hun vakbekwaamheid. De Stichting VastgoedCert heeft als doel de kwaliteit en vakbekwaamheid van makelaars o.z. te waarborgen en waar mogelijk te verbeteren. Gecertificeerde makelaars in onroerende zaken worden bij VastgoedCert op basis van hun vakbekwaamheid geregistreerd.
De taxateurs van Voorberg NVM Makelaars ondergaan een periodieke hercertificering. Zo blijft de kwaliteit van hun kennis gewaarborgd. Onze NVM-taxateurs zijn dus bij uitstek geschikt een taxatie voor je uit te voeren.
 

NEN2580

Bij het taxeren hanteren onze NVM-taxateurs allen dezelfde norm voor het vaststellen van de oppervlakten: de Meetinstructie gebaseerd op de NEN2580. Het voordeel van het hanteren van één uniforme meetwijze is dat de taxaties van woningen op dezelfde manier plaatsvinden. Dankzij de NVM-database die wordt bijgehouden door ruim 4000 NVM-makelaars hebben wij meer referenties voor de taxatie tot onze beschikking dan andere makelaars. Hierdoor kan een taxatie nog nauwkeuriger worden uitgevoerd.
 

Marktsituatie  

Onze NVM-makelaars zijn zeer goed op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en de huidige regionale situatie. Dat is een van de essentiële punten om de waarde van je onroerend goed te bepalen.
 

NWWI

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.
Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aanmelden. Inmiddels zijn ruim 4.600 NRVT geregistreerde taxateurs bij het NWWI aangesloten. Taxatie Nesselande is uiteraard aangesloten.

Taxatie Nesselande -  Voorberg NVM Makelaars voor taxaties van
  • Woonhuizen en appartementen
  • Overig onroerend goed
  • WOZ waarde van uw onroerend goed

Taxatie Nesselande - waarom Voorberg NVM Makelaars?
  • Lokale kennis door tientallen jaren ervaring
  • Ervaring in alle prijsklassen
  • Persoonlijke, no-nonsense benadering
  • Bescherming tegen overhaaste beslissingen
  • Naast financiering ook taxaties voor aanpassing van je hypotheek, rechtszaken, echtscheidingen

Wil je meer informatie over Voorberg NVM Makelaars als jouw persoonlijke makelaar? Lees hier meer over ons.