Contact

De verhuurmakelaar voor Hillegersberg sinds 1984

Ben je op zoek naar een verhuurmakelaar voor Hillegersberg? Kies dan voor een verhuurmakelaardij voor Hillegersberg die deze fraaie wijk door en door kent. Wij werken hier al sinds 1984 en hebben zeer veel klanten, particulier en zakelijk, geholpen met het verhuren van hun woning(en). Wij beschikken over alle kennis en ervaring om iedere verhuurder van dienst te kunnen zijn en hebben daarnaast ook een uitgebreid netwerk aan woningzoekenden en organisaties die op zoek zijn naar huurwoningen voor hun klanten.

Een verhuurmakelaar voor Hillegersberg met lokale kennis

Elke wijk in Rotterdam heeft zijn eigen charmes, unieke karaktereigenschappen en trekt een specifieke doelgroep aan. Wij zijn een verhuurmakelaar voor Hillegersberg met specifieke kennis van de wijk. Wij weten wat jouw wijk en jouw woning aantrekkelijk maakt voor je doelgroep en weten de mensen te vinden die op zoek zijn naar een woning zoals die van jou. Wij kunnen je van dienst zijn met woningverhuur volgens de leegstandwet, maar ook wanneer je jouw woning wilt verhuren aan expats, andere particulieren of zelfs het complete beheer van je woning(en) uit handen wilt geven. Wij hebben alle benodigde (juridische) experts in onze eigen organisatie aanwezig. Zij zorgen ervoor dat er niet alleen aan jouw wensen en eisen, maar ook aan de regelgeving wordt voldaan.

Maak kennis met ons in een persoonlijk gesprek

Met jouw verhuurmakelaar in Hillegersberg wil je natuurlijk ook een goede klik hebben. Daarom ben je van harte welkom voor een persoonlijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij horen hierin graag over jouw wensen en eisen. Wij kunnen je vragen beantwoorden en je uitleggen hoe wij je perfect kunnen helpen. Wij zullen er altijd alles aan doen om jou net als onze andere klanten perfect te helpen met goede huurders, hoogwaardige service en heldere communicatie. Wij kijken uit naar onze kennismaking.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam