Contact

Een ervaren verhuurmakelaar voor Rotterdam Centrum

Als verhuurmakelaar voor Rotterdam Centrum kunnen wij je helpen bij het verhuren van je woning. In veel gevallen kun je zeker hulp gebruiken, want het verhuren van je woning is vaak niet eenvoudig. Er komen allerlei regels bij kijken en hoe vind je goede huurders? Wij kunnen je ontzorgen. Of je nu op zoek bent naar tijdelijke verhuur tegen leegstand, wilt verhuren aan expats of het beheer van een of meerdere panden uit handen wilt geven: wij kunnen je helpen. In onze organisatie vind je alle benodigde expertise. Een woning in het centrum van Rotterdam biedt uitstekende mogelijkheden voor verhuur. Wij helpen je deze mogelijkheden benutten.

Verhuurmakelaar in Rotterdam Centrum voor diverse vormen van verhuur

Wil je ons als verhuurmakelaar in Rotterdam Centrum inschakelen voor de tijdelijke verhuur van je woning volgens de leegstandwet? Wij maken het voor je mogelijk. Wij beschikken over alle (juridische) kennis die hiervoor nodig is en kunnen je veel werkzaamheden uit handen nemen. Verhuren volgens de leegstandwet is een uitstekende optie wanneer je al een nieuwe woning hebt gekocht. Je voorkomt hiermee dubbele lasten terwijl het eenvoudig blijft om de oude woning te verkopen, zonder conflicten met huurders. Maar ook wanneer je een woning in eigendom hebt die je wilt verhuren aan expats of waarvan je het beheer uit handen wilt geven aan een kundige, ervaren partij, is Voorberg de nummer een verhuurmakelaardij in Rotterdam Centrum.

Plan een afspraak om de mogelijkheden te bespreken

Wil je weten hoe wij je als verhuurmakelaar voor Rotterdam Centrum kunnen helpen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek kunnen wij de mogelijkheden bespreken en leggen wij uit hoe wij je kunnen helpen. Wij inventariseren je wensen en hebben altijd een passende oplossing. Of het nu gaat om tijdelijke verhuur of om volledig beheer inclusief alle bijkomende aspecten.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam