Contact

Verhuurmakelaar Rotterdam

Zoek je naar een verhuurmakelaar in Rotterdam? Voorberg Makelaars is er voor de aan- en verkoop van woningen, maar dat is niet het enige. Ook voor de verhuur van onroerend goed kun je gebruik maken van onze diensten. Wil je verhuren via de leegstandswet? Onze experts vertellen je er graag meer over.

Verhuurplatform bij verhuurmakelaardij Rotterdam

Maak handig gebruik van het verhuurplatform. Zo verhuur je jouw woning tijdelijk volgens de leegstandswet. Wij vragen de vergunning voor je aan bij de gemeente. Ook zorgen we voor een toestemming van de bank. De verdere juridische afwikkeling kun je ook met een gerust hart aan ons overlaten.

Voordelen van inschakelen verhuurmakelaar Rotterdam

Maak gebruik van onze verhuurmakelaardij Rotterdam als je wilt profiteren van diverse voordelen. Als je gebruik maakt van de leegstandswet, bouwt de huurder veel minder huurrechten op. Zo kun je jouw woning op een veilige manier verhuren. Het huis is zelfs tegelijkertijd verkoopbaar. Zo kunnen eventuele dubbele lasten gedekt worden. Ben jij van plan om je woning te verhuren aan expats? Wij kunnen je zeker van dienst zijn. Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk. Bel of mail ons en we helpen je direct verder.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam