Mijn favorieten

Verkoopmakelaar Rotterdam

Zoek je een flexibel makelaarskantoor in Rotterdam, dan ben je bij Voorberg Makelaars aan het juiste adres. Wij verkopen jouw woning voor de beste prijs en tegen de gunstigste voorwaarden. Heb je interesse? 6 Dagen per week staan onze deuren voor je open. Je mag ook bellen of mailen zodat we meteen een intake met je kunnen afspreken.
 

Vaste tarieven bij verkoopmakelaardij Rotterdam

Veel mensen vragen zich als eerste af welke tarieven een makelaar rekent. Bij ons mag je rekenen op een eerlijke prijs. Daarnaast kiezen wij voor een all-in prijs. Je weet dus meteen waar je aan toe bent. Besluit je, na de intake, met ons verder te gaan, dan volgen we een handig stappenplan. Zo weten we van beide kanten precies wat we aan elkaar hebben. Voor jou is het exact duidelijk wat je van ons mag verwachten.
 

Flexibele verkoopmakelaar Rotterdam

Onze verkoopmakelaardij Rotterdam vindt een flexibele houding belangrijk. Tijdens het verkopen van een woning gebeuren er soms onverwachtse dingen. Dat is voor ons geen enkel probleem. We gaan hier op een professionele wijze mee om. Wil je weten wat wij precies voor je kunnen betekenen? Denk dan onder meer aan een analyse van de buurt. We vergelijken jouw woning met andere huizen. We gaan zo zorgvuldig mogelijk te werk. Zo komen we onder meer tot de beste vraagprijs. Dat zorgt ervoor dat jij snel je woning kwijt bent en dat voor een goede prijs.

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring