Contact

Waardebepaling van jouw huis in Schiedam

Je wilt je woning in Schiedam verkopen of bent om een andere reden benieuwd naar de waarde van je huis op de huidige woningmarkt? laat de waardebepaling van je huis in Schiedam uitvoeren door de bewezen experts van Voorberg NVM Makelaars. Deze organisatie heeft een unieke werkwijze die onder meer in het oog springt vanwege zijn lokale karakter. Dat is bepalend, want: taxateurs die de omgeving goed kennen, komen tot een reëlere en vaak betere prijs omdat ze meer aspecten van de omgeving laten meewegen. Denk aan scholen, winkels, verenigingen, groen, et cetera. Dat is voordelig bij de waardebepaling van een huis in Schiedam, want de rijke geschiedenis van de stad maakt een woning automatisch – indirect – aantrekkelijker.

Voorberg, dé makelaar die waardebepaling voor een huis in Schiedam uitvoert

Natruulijk kijkt de makelaar die een waardebepaling van een huis in Schiedam uitvoert, naar de technische staat van het huis. Onderhoud, afmetingen, mogelijkheden, indeling, energieprestaties – dat zijn ook van die zaken die bij een waardebepaling komen kijken. Maar een beetje makelaar kijkt verder dan alleen naar dubbel glas of ruime tuin. De beste makelaar voor de waardebepaling van een huis in Schiedam ziet ook de ligging ten opzichte van de snelweg, de plannen van de gemeente en het woongeluk van omwonenden. Oog voor detail zorgt voor een betere prijs.

Makelaarskantoor waardebepaling huis Schiedam gezocht: Voorberg NVM Makelaars gevonden

Je zocht op de termen makelaarskantoor waardebepaling huis Schiedam en bent niet geheel onlogisch uitgekomen bij Voorberg NVM Makelaars. Deze organisatie doet overigens niet alleen aan waardebepaling, maar ook aan hulp bij (ver)huur of (ver)koop. Denk daaraan als je na de waardebepaling besluit om je huis in de verkoop te doen, of voor verhuur te kiezen. Het makelaarskantoor dat de waardebepaling van je huis in Schiedam professioneel en volgens de meest recente regelgeving uitvoert, is hoe dan ook Voorberg NVM Makelaars. Maak snel een afspraak voor nadere kennismaking!

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam