Contact

Woning verkopen Rotterdam

Zoek je naar een woning verkoopmakelaar Rotterdam? Weet dat je dan van harte welkom bent bij Voorberg Makelaars. Op het terrein van de makelaardij mogen wij ons specialist noemen in de regio van Rotterdam. We hebben meer dan 30 jaar ervaring, maar toch mogen we trots vermelden dat we een jonge en frisse uitstraling hebben. We kiezen voor een flexibele werkwijze. Ons kantoor is bijvoorbeeld ook op zaterdag geopend. Wil jij je woning in Rotterdam verkopen, kom dan snel eens bij ons langs. We kunnen ook direct een afspraak met je maken voor een vrijblijvende intake. Mail of bel ons. Of verstuur het contactformulier dat je vindt op onze website.

Woning verkopen makelaar Rotterdam

Je woning verkopen in Rotterdam? Wat moet je dan zonder een goede en ervaren makelaar? Verhuizen wordt gezien als een van de meest stressvolle gebeurtenissen in het leven van mensen. Je verlaat je vertrouwde plek en op een andere plaats begin je opnieuw. Krijg je wel genoeg voor je huis? Wat moet je allemaal regelen? Er komt inderdaad heel veel kijken bij het verkopen van een woning. Een professionele makelaar is dan onmisbaar. Voorberg Makelaars staat graag voor je klaar. We ontzorgen je waar we maar kunnen.

Maak gebruik van expertise van makelaar en schakel woning verkoopmakelaar Rotterdam in

Je woning verkopen en een makelaar in Rotterdam uitkiezen? Dat kan een hele zoektocht zijn. Wij laten op onze website duidelijk zien wat we voor je kunnen betekenen. Dankzij ons handige stappenplan weet je precies waar je aan toe bent. Je betaalt voor onze complete dienstverlening een vaste prijs. Wat kunnen wij onder meer voor je betekenen? We maken een goede en positieve beschrijving van je huis. Er komt een professionele fotograaf langs om je huis zo mooi mogelijk te kunnen presenteren. Foto’s doen veel als mensen naar een woning zoeken. Stel jij het op prijs, dan plaatsen we zeker een bord in je tuin. We maken handig gebruik van sociale media. Zo zijn er heel veel hulpmiddelen om jouw woning onder de aandacht van zoveel mogelijk mensen te brengen. Natuurlijk kennen wij ook mensen die op zoek zijn naar een woning. Denken we dat er een match is met jouw huis, dan nemen we natuurlijk meteen contact met hen op. Het resultaat van onze inspanningen is dat een gemiddeld huis vaak maar zo’n 25 dagen te koop staat. Jij kiest ook voor een ervaren, betrokken en professionele makelaar? Dan hopen we je binnenkort te ontmoeten.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam