Contact

Ackersdijkstraat 126 A | Rotterdam

Koopprijs € 500.000

Beschikbaar

Omschrijving

Let op! Beleggingsobject: woning in verhuurde staat.

Kerngegevens
Type object: drie-laags bovenwoning.
Adres: Ackersdijkstraat 126A te Rotterdam, Liskwartier.
Kadastrale aanduiding: Rotterdam Y 5675 A2.
De totale oppervlakte bedraagt circa 167 m² (zoals omschreven in het BAG).
De vraagprijs bedraagt € 500.000,- k.k.

De geanonimiseerde huurovereenkomsten, foto’s van de binnenzijde, de splitsingsakte en aanvullende documenten zijn beschikbaar op aanvraag.

Omschrijving
Zeer riante 3-laags bovenwoning op de 1e, 2e en 3e verdieping van het pand aan de Ackersdijkstraat. Intern is het pand grondig verbouwd in 2019, waardoor dit een investering is, die nog lange tijd zonder veel nodige aanpassingen goed rendement kan gaan opleveren. Op elke verdieping zijn er separate woonunits gecreëerd, met praktische indeling en ruime afmetingen.

Op de eerste verdieping bevindt zich een woonunit van ca. 50 m², voorzien van ruime woonkamer, keurig keukenblok met nodige apparatuur, moderne badkamer voorzien van douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting. De slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde (ca. 15 m²). Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich het balkon.

De tweede verdieping is identiek aan de eerste verdieping.

De derde verdieping is een appartement van ca. 37 m², voorzien van ruime keuken met de nodige apparatuur, aan de voorzijde de woonkamer (ca. 9 m²) en aan de achterzijde de ruime slaapkamer (ca. 10,5 m²). Zowel de woonkamer als de slaapkamer hebben toegang tot het dakterras dat aan weerszijde van het pand gelegen is. Het grote dakterras aan de voorzijde (ZO) van bijna 14 m² geeft uitzicht richting het centrum en de skyline van Rotterdam.
De moderne badkamer is tevens voorzien van douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting.

Alle woonunits worden verwarmd middels een eigen CV-ketel (Remeha/2019), hebben een eigen thermostaat, zijn voorzien van dubbele beglazing in kunststof kozijnen én plafonds/vloeren zijn aanvullend geïsoleerd.

De verdiepingen zijn reeds allemaal verhuurd middels 3 huurovereenkomsten:

Verdieping 1:
Student/young professional: huurcontract voor bepaalde tijd voor een bedrag van € 975,- inclusief.
Waarborgsom gestort: € 975

Verdieping 2:
Student/young professional: huurcontract loopt nog tot mei 2021, voor een bedrag van € 700 inclusief.
Waarborgsom gestort: € 700

Verdieping 3:
Student/young professional: huurcontract tot augustus 2021, voor een bedrag van € 700, inclusief.
Waarborgsom gestort: € 700

De maandelijkse kosten voor de nutsvoorzieningen bedragen ca. € 250,-

De geprognotiseerde totale bruto jaarhuur van de woning, zodra deze woonunits leeg komen, kan gesteld worden op € 29.400, waarmee een rendement te behalen valt van 5-6% op de investering.

Objectgegevens
Het object is gelegen op eigen grond en maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaren (VVE). Voor de VVE is geen maandelijkse bijdrage van toepassing en is derhalve niet actief.

Verzoek
Wij verzoeken u het betreffende pand alleen van buiten te bezichtigen en de zittende huurder(s) niet te benaderen. Indien u het object van binnen wenst te bezichtigen dient u dit bij ons kantoor kenbaar te maken waarna wij een bezichtigingsafspraak zullen inplannen.

Algemeen
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens.
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Voorberg NVM Makelaars echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod, maar slechts ter uitnodiging tot het doen van een bod.

Meldingsplicht verkoper
Verkoper meldt uitdrukkelijk zelf nooit in de woning gewoond te hebben, waardoor hij niet op de hoogte is van zaken, waarvan hij op de hoogte had geweest als hij er zelf gewoond had. In de koopovereenkomst zal hiervoor een aanvullend artikel opgenomen worden.
Daarnaast zal er een ouderdomsclausule opgenomen worden in de koopovereenkomst, omdat het pand ouder is dan 100 jaar.

Onderzoeksplicht van de koper
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze projectinformatie. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Kenmerken

Informatie

 • 1909
 • kosten koper
 • mechanische ventilatie, tv kabel,
 • in overleg
 • 20-11-2020
 • 12-05-2021

Gebieden

 • 167 m2

Energie

 • bitumineuze dakbedekking
 • vloerisolatie, dubbel glas
 • cv ketel
 • cv ketel

Layout

 • 6
 • geen tuin

Locatie

Meer informatie over deze woning

Neem contact op met Voorberg makelaars