Contact

Coolhaven 439 | Rotterdam

Koopprijs € 390.000

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Comfortabel en ruim 3-kamerappartement op de 3e verdieping (met een mogelijkheid tot het creëren van een extra slaapkamer) in het luxe appartementencomplex Ter Heem. Het appartement heeft schitterend stads uitzicht over de prachtige Heemraadssingel, de Coolhaven en richting het centrum van Rotterdam. De woning is zeer ruim opgezet, keurig onderhouden en van alle moderne gemakken voorzien. Met de lift is er toegang tot de twee fraaie gedeelde dakterrassen welke prachtig zicht geven over de stad.

Het complex is gelegen aan de kop van de Heemraadssingel, aan de voet van de Pieter de Hoochbrug. Hier is het comfortabel wonen, op loopafstand van het stadscentrum, Lloydkwartier, Erasmus MC en Historisch Delfshaven. De bereikbaarheid is goed, met opstapplaatsen voor tram, bus, metro en watertaxi in de buurt. Er is een ruime (openbare) parkeergelegenheid bij het complex. De woning is optimaal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen de Maastunnel en de A13/A20 zijn in vijf minuten bereikbaar.

3e verdieping:
De hal geeft toegang tot alle vertrekken van het appartement, apart toilet, meterkast en toegang tot de ruime en lichte woonkamer met schitterend uitzicht. Door de hoekligging heeft het appartement extra raampartijen aan de zijgevel, waardoor er een mooie panoramaview ontstaat. In de woonkamer is toegang tot de loggia, vanwaar van dit uitzicht te genieten valt. Eventueel is het mogelijk deze loggia weg te halen, waardoor er meer leefruimte ontstaat in de woonkamer. Dit maakt het bijvoorbeeld ook mogelijk om de keuken naar de woonkamer te verplaatsen, waardoor er een extra slaapkamer ontstaat.

Dit appartement beschikt (nu nog) over twee slaapkamers. De grootste slaapkamer is gelegen aan het einde van de hal en de naastgelegen tweede slaapkamer doet nu dienst als kantoor/werkkamer. De badkamer is netjes betegeld en voorzien van een ligbad (nooit gebruikt), aparte douche en wastafelmeubel.

Voorts bevinden zich in de woonkamer twee afzonderlijke ruimtes: de installatieruimte/berging (ca. 5 m2 ). In deze ruimte bevinden zich het verwarmingssysteem en WTW-ventilatiesysteem. De tweede bergruimte is voorzien van wasmachine aansluiting.

Het appartement is grotendeels drempelloos, behoudens het sanitair en de voordeur, en voorzien van keurige laminaatvloer. De wanden zijn grotendeels voorzien van spachtelputz en 2 jaar geleden nog geverfd.

Bijzonderheden:
- De erfpacht is afgekocht tot en met 2050;
- Het appartement is volledig voorzien van dubbel glas;
- Gemeenschappelijk dakterras (2x);
- Ruime berging op de eerste verdieping;
- De actieve Vereniging van eigenaren heeft een MeerJarenOnderhoudsPlanning;
- De bijdrage is € 156 per maand;
- Verwarming en warm water middels cv ketel 2021;
- WTW-ventilatiesysteem;
- Intercom met videosysteem (2011);
- Oplevering in overleg.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Voorberg NVM makelaars behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen NVM aankoop makelaar in.

Kenmerken

Informatie

 • 2001
 • kosten koper
 • tv kabel, lift, balansventilatie,
 • in overleg
 • 15-03-2021
 • 30-04-2021

Gebieden

 • 118 m2

Energie

 • bitumineuze dakbedekking
 • dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd
 • cv ketel
 • cv ketel

Layout

 • 3
 • geen tuin

Locatie

Meer informatie over deze woning

Neem contact op met Voorberg makelaars