Contact

Drinkwaterweg 258 | Rotterdam

Koopprijs € 265.000

Verkocht

Omschrijving

Starters opgelet! Zeer goed onderhouden 3-kamer starterswoning met prachtig uitzicht, tussen de woontorens door, op de Maas. Hier kun je heerlijk langs wandelen en van het mooie stadse uitzicht genieten! De woning is op de hoek van het complex gelegen, waardoor er een hoop lichtinval is. Daarnaast is de woning in 2017 netjes opgeknapt, waarbij er een nieuwe pvc vloer is geplaatst, de wanden netjes gestuukt zijn en de badkamer compleet is vernieuwd.
Kortom: deze woning valt direct te betrekken zonder dat je hier aan het klussen hoeft te slaan!

Locatie:
De rustige en groene buurt De Esch hoort bij de wijk Kralingen en maakt deel uit van het stadsdeel Kralingen-Crooswijk. Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van diverse voorzieningen waaronder een klein winkelcentrum dat op loopafstand te bereiken is. Daarnaast is het appartement uitstekend te bereiken middels openbaar vervoer en uitvalswegen in de directe omgeving. Het centrum van Rotterdam is slechts op een paar kilometer afstand. Tot slot bevinden zich verschillende sportfaciliteiten en de Erasmus Universiteit op loop-/fietsafstand.

Indeling:
Afgesloten entree. Middels het trappenhuis is de woning op de 3e (top)verdieping te bereiken.

Achter de voordeur gaat dit mooie afgewerkte appartement schuil, waarbij vanuit de hal toegang wordt verschaft tot alle ruimtes. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement en staat in open verbinding met het eetgedeelte en de keuken. Je hebt hier prachtig uitzicht richting de Maas! De keuken is voorzien van keukenblok in hoekopstelling, voorzien van keramische kookplaat, oven, vaatwasser, koel-vriescombinatie en voldoende kastruimte. Vanuit deze ruimte is het balkon te bereiken, welke is gelegen op WESTEN.

De slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen, met ook hier voldoende lichtinval door de hoekligging van het appartement. De badkamer is in 2017 volledig onder handen genomen, waarbij het is afgewerkt met moderne betegeling, een inloopdouche is gecreëerd, met wastafelmeubel en wasmachineaansluiting.

In de onderbouw bevindt zich de berging die tot deze woning behoort.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1988;
- 2017 gedeeltelijk intern verbouwd
- Balkon op het WESTEN gelegen
- Woning is gelegen op erfpachtgrond, waarvan de canon is afgekocht tot 12-10-2053
- De V.v.E is actief met een bijdrage van € 88,- per maand;
- Verwarming en warm water middels stadsverwarming;
- De woning is voorzien van dubbel glas;
- Berging in de onderbouw;
- Zelfbewoningsplicht van toepassing;
- Ouderdomsclausule van toepassing
- Oplevering per juli 2021.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Voorberg NVM makelaars behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen NVM aankoop makelaar in.

Kenmerken

Informatie

 • 1988
 • kosten koper
 • mechanische ventilatie, tv kabel,
 • in overleg
 • 11-02-2021
 • 20-04-2021

Gebieden

 • 69 m2

Energie

 • bitumineuze dakbedekking
 • dubbel glas
 • stadsverwarming
 • stadsverwarming

Layout

 • 3
 • geen tuin

Locatie

Meer informatie over deze woning

Neem contact op met Voorberg makelaars