Contact

Fort Hinderdamstraat 137 | Weesp

Koopprijs € 835.000

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

SPLINTERNIEUW, UITZONDERLIJK HOOGWAARDIG afgewerkte 6-kamer hoekwoning, waarbij tot in het kleinste detail is nagedacht over de indeling en de afwerking met gebruik van de vele mogelijke opties van dien! ZELDEN komt er een woning op de markt, vanuit de nieuwbouw, waarbij een eigenaar zoveel opties tot zijn beschikking heeft gekregen en deze ook heeft laten toepassen. Dit maakt dat deze woning zonder al te veel wijzigingen direct valt te betrekken, zelfs INCLUSIEF het gloednieuw geplaatste meubilair (ter waarde van ca. € 30.000)! Deze woning heeft alle voordelen van nieuwbouw, zonder dat je hoeft te wachten op de oplevering. De LUXE die deze woning uitstraalt, in combinatie met het MODERNE WOONCOMFORT geven een woonbeleving die je niet eerder hebt ervaren!

Locatie:
Weespersluis wordt een ruim en groen woonlandschap, op een van oudsher geliefd buitengebied van de vestingstad Weesp. Het totale nieuwbouwproject omvat zo'n 2.750 nieuwbouwwoningen! De Wijk is zeer centraal gelegen, op 10 treinminuten van Amsterdam, dichtbij ‘t Gooi én bij de Vecht. De natuur en het water spelen een belangrijke rol. Slechts een derde deel van het gebied wordt bebouwd. De rest blijft open voor water en groen. In Weespersluis komt nieuw water dat in verbinding staat met de Vecht en drie parken die veel ruimte geven om veilig te spelen, sporten, wandelen en fietsen. Het historische centrum van Weesp is op steenworp afstand.

Lanenrijk heeft een tuinstad karakter, met woningen rond een hofje of aan een laan, singel of parkstraatje. In een parkachtige omgeving met het water altijd dichtbij. Het merendeel van de woningen heeft een groene overgangszone tussen huis en straat, bijvoorbeeld door een veranda en/of een voortuin. De woningen worden gebouwd in de Fin de siècle architectuur (uit de periode rond 1900), een rijk gedecoreerde stijl met binnen-buitenruimtes zoals erkers, serres, veranda’s en loggia’s en gedecoreerde gevels met een verticaal karakter. De woningen passen qua architectuur helemaal in de woonsfeer die je bij de historische buitenplaatsen langs de Vecht vindt.

Indeling:
De woning beschikt over een voortuin, van waaruit de woning te bereiken is. De entree is ruim opgezet, voorzien van toilet met fonteintje. Vanuit de hal is de woonkamer met open keuken te bereiken. Aan de voorzijde van de woning is ruimte gecreëerd voor een eettafel. Vanwege de openslaande deuren aan de voorzijde, kan zo fijn contact gelegd worden met het hofje, de spelende kinderen of de buren voor een gezellig gesprek.
Tussen het eetgedeelte en de woonkamer is de keuken gesitueerd. Een luxe Siematic keuken, voorzien van alle benodigdheden: inductie kookplaat en afzuigkap, Quooker, vaatwasser, koel-vriescombinatie, combimagnetron en bak-/stoomoven en voldoende kastruimte.
De woonkamer is riant opgezet, mede vanwege de uitbouw aan de achterzijde van 2,40 meter. Er is een balzaal aan ruimte ontstaan die een grote zithoek eenvoudig mogelijk maken. De zithoek met de TV is zeer uniek te noemen. Ook dit getuigd van een knap staaltje denkwerk bij het ontwerp van de woning. Er is een speciale mediawand ontworpen, waarin alle bedrading netjes is weggewerkt met een speciaal op maat gemaakte tv-meubel waarin al het technisch vernuft is opgeborgen.
De achtertuin is middels de openslaande deuren te bereiken. Een zonnige achtertuin (van ca. 60 m²) gelegen op het WESTEN. Aan de achterzijde bevindt zich de schuur en buiten het perceel van de woning de parkeerplaatsen.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot alle ruimtes op deze verdieping. Aan de voorzijde van de woning is de zeer riante slaapkamer gesitueerd. Ook hier is bij het ontwerp al nagedacht over de plaatsing van de verschillende lichtpunten. De kledingkast is tevens speciaal op maat gemaakt en past precies in de filosofie van het huis.
De twee andere slaapkamers op deze verdieping zijn ideaal als kinderkamers of werkkamer. De badkamer, in het midden gesitueerd, is voorzien van moderne betegeling, een inloopdouche, waar alles netjes is weggewerkt in de wanden, een luxe dubbele wastafel en wandkast.

2e verdieping:
Hier bevinden zich nog eens twee ruim bemeten slaapkamers onder het schuine dak. Aan de voorzijde een charmante dakkapel en de achterzijde een dakraam (Velux) met rolgordijn. De tweede badkamer beschikt over een douche, wastafelmeubel en een toilet. Ook hier voorzien van dezelfde luxe betegeling.
Alle installaties van de woning zijn in het aparte washok geplaatst. De CV-ketel (Intergas/2020), mechanische ventilatie, omvormer van de zonnepanelen en wasmachine en droger aansluiting. En ook hier is alles tot in detail afgewerkt.

Bekijk de plattegronden voor alle afmetingen en om een indruk te krijgen van de indeling.

Optielijst:
Vanuit de nieuwbouw heeft de eigenaar o.a. de volgende meerwerkopties laten uitvoeren (de volledige lijst valt op te vragen):
- Uitbouw van ca. 2,40 meter
- Tweede badkamer op zolder, inclusief derde toilet
- Tot in detail is nagedacht over extra elektrapunten, aangepaste wandcontactdozen en lichtpunten/-spots
- CAT 6 internetaansluitingen door de gehele woning
- Mediasleuf in de muur aangebracht, zodat de TV kabel loos lijkt
- Vloerverwarming op elke verdieping en elke kamer separaat te bedienen
- Houten binnenkozijnen en "stompe" deuren
- Siematic keuken en Siemens apparatuur
- Luxe merk sanitair (Villeroy en Boch)

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 2019, opgeleverd 2020
- Oppervlakte ca. 160 m²
- Recentelijk opgeleverd vanuit de nieuwbouw
- Volledig geïsoleerde woning conform bouwvoorschriften
- Voorzien van vele meerwerkopties
- Voorzien van hoogwaardige Siematic keuken
- 2 luxe uitgevoerde badkamers
- Vloerverwarming door de gehele woning en per kamer separaat te bedienen
- Volledig voorzien van gietvloeren
- CAT6 internet verbinding door de gehele woning
- GLOEDNIEUW meubilair wordt meegeleverd, zoals getoond op de foto's (ter waarde van ca. € 30.000).
- De woning is voorzien van 14 zonnepanelen
- Zonnige tuin op het westen
- Oplevering in overleg, direct bewoonbaar

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Voorberg NVM makelaars behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel je eigen NVM aankoopmakelaar

Kenmerken

Informatie

 • 2019
 • kosten koper
 • mechanische ventilatie, tv kabel, zonnepanelen,
 • in overleg
 • 18-11-2020
 • 06-04-2021

Gebieden

 • 175 m2
 • 159 m2
 • 60 m2

Energie

 • pannen
 • volledig geisoleerd
 • cv ketel
 • cv ketel

Layout

 • 6
 • achtertuin, voortuin

Locatie

Meer informatie over deze woning

Neem contact op met Voorberg makelaars