Contact

Gijsingstraat 36 B | Rotterdam

Vraagprijs € 275.000

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Heb je interesse in een leuke kluswoning met een balkon? Dan ben je hier op juiste adres! Dit 3-kamerappartement is gelegen op de 1e verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 74 m² en een inpandige berging. De kozijnen zijn voorzien van dubbele beglazing en er is centrale verwarming aanwezig.

Locatie:
Het historische Delfshaven is een geweldige plek om te wonen. Er zijn verschillende eet- en drinkgelegenheden, maar ook om kunst en cultuur zit de wijk niet verlegen. Op een zonnige dag rondwandelen langs het water, door de straten met verschillende eeuwenoude panden? Het kan allemaal in Delfshaven. Wil je toch de wijk verlaten? De tram-, bus- en metrohalte liggen op loopafstand en er is een perfecte aansluiting op diverse uitvalswegen.

Entree:
Gedeelde entree met trappenhuis naar de 1e verdieping met een eigen berging.

Indeling:
1e verdieping:
Entree in hal. In de hal bevindt zich een ruime inpandige berging, meterkast met opstelplaats van de CV-ketel, toilet met fonteintje, twee slaapkamers, de keuken, de badkamer en de woonkamer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon met uitzicht over de groene binnentuinen. De dichte keuken beschikt over een eenvoudig keukenblok en een kast met opstelplaats en mechanische ventilatie. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en de wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden:
- De woning wordt in de huidige staat opgeleverd;
- Er geldt een zelfbewoningsplicht (deze is geldig voor een termijn van 2 jaar);
- VvE is actief, met een bijdrage van € 146,- per maand (meerjarenonderhoudsplan is aanwezig);
- De erfpachtcanon is thans afgekocht tot eind 2044 en zal voor het notarieel transport afgekocht worden
tot volle eigendom op kosten van de verkoper;
- Inpandige berging in onderbouw;
- Begin 2022 zullen de kozijnen vervangen worden door kunststof kozijnen. Hierdoor zal de maandelijkse bijdrage verhoogd moeten worden, waarbij het reservefonds leeg zijn, of zal er een eenmalige bijdrage gevraagd worden.
- In het koopovereenkomst worden een asbestclausule, een ouderdomsclausule en een niet-zelfbewoningsclausule opgenomen;
- Woning is gelegen in een energietransitie gebied. Mogelijk wordt in 2023 stadsverwarming gerealiseerd en wordt de woning gasloos. De kosten hiervan zijn voor rekening van koper, de kosten zijn onbekend. In de koopovereenkomst wordt hierover een extra artikel opgenomen;
- Transport vindt plaats bij projectnotaris;
- Voorzien van Havensteder Koopzekerlabel;
- Oplevering medio februari 2022.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Kenmerken

Informatie

 • 1924
 • kosten koper
 • mechanische ventilatie, tv kabel, natuurlijke ventilatie,
 • in overleg
 • 07-02-2022
 • 12-05-2022

Gebieden

 • 75 m2

Energie

 • bitumineuze dakbedekking
 • dubbel glas
 • cv ketel
 • cv ketel

Layout

 • 3
 • geen tuin

Locatie

Meer informatie over deze woning

Neem contact op met Voorberg makelaars

  Interesse in een bezichtiging?