Contact

Grieksestraat 86 B | Rotterdam

Vraagprijs € 235.000

Verkocht

Omschrijving

Klussers opgelet!! Dit ruime twee laagse appartement met 2 riante balkons (ZUIDWEST) is voor een koper met twee rechter handen. Met een beetje fantasie kan dit appartement helemaal naar jouw hand gezet worden en kan dit jouw paleisje worden! Kom snel een kijkje nemen en bespreek de mogelijkheden van verbouwing met de makelaar!

Locatie:
Oud-Mathenesse is een verzorgde, groene jaren '30 woonwijk precies tussen Schiedam en het centrum van Rotterdam in. Deze aspecten maken het een ideale wijk voor starters op de woningmarkt! Investeren in deze wijk wordt lucratief met M4H wat ontwikkeld wordt tot innovatief woon-werkmilieu, optimaal ingericht voor de innovatieve maakindustrie met een mix van werken, wonen, cultuur, horeca, sport en onderwijs.
Met de tram op de Schiedamsedijk ben je binnen no time in het bruisende centrum van zowel Schiedam alsook Rotterdam. Metrohalte Marconiplein op een paar minuten verwijderd, treinstation Schiedam is gelegen op fietsafstand, uitvalsweg A20 ligt binnen 5 minuten bereik.

Indeling:
Eigen entree vanaf de straat.

Op de eerste verdieping betreed je de hal, voorzien van separaat toilet. Vanuit de hal is de woonkamer te bereiken, gelegen over de gehele lente van de woning, waardoor je een prachtig doorzon effect hebt. Aan de achterzijde is het eerste ruime balkon (ZW) te bereiken. De naast gelegen keuken is in eenvoudige staat en geeft tevens toegang tot het balkon.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, waarvan 2 zeer ruim. De ruime slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot het tweede balkon (ZW) In het midden van de verdieping bevindt zich de badkamer. Vanuit de badkamer is de zolder bereikbaar. Een mooie hoge ruimte, zeer praktisch als bergruimte!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1936
- Oppervlakte ca. 92 m2
- De woning dient intern gemoderniseerd te worden
- Voorzien van dubbele beglazing en kunststof kozijnen
- Riant balkons op ZUIDWESTEN
- Geen werkende verwarming of warmwatervoorziening aanwezig
- VvE is ingeschreven in de KvK
- Ouderdomsclausule en asbestclausule van toepassing
- Niet-feitelijk-bewoond clausule van toepassing
- Projectnotaris van toepassing
- Oplevering per direct

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Voorberg NVM makelaars behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel je eigen NVM aankoopmakelaar in.

Kenmerken

Informatie

 • 1936
 • kosten koper
 • in overleg
 • 10-11-2022
 • 22-08-2023

Gebieden

 • 93 m2

Energie

 • pannen
 • dubbel glas
 • geiser eigendom

Layout

 • 4
 • geen tuin

Meer informatie over deze woning

Neem contact op met Voorberg makelaars

  Interesse in een bezichtiging?