Contact

Kappeynestraat 3 C | Rotterdam

Vraagprijs € 365.000

Verkocht

Omschrijving

Ruim opgezet, zeer licht 3-kamer appartement van ca. 85 m² in de geliefde wijk Blijdorp! Deze keurig onderhouden woning is voorzien van 2 zeer riante slaapkamers, in 2020 voorzien van een nieuwe badkamer, een Frans balkon aan de straatzijde en zonnig balkon aan de achterzijde op het zuidwesten.

Locatie:
De woning is gelegen op 5 tot 10 minuten afstand van de bruisende centrum van Rotterdam! Dit is één van de redenen dat de wijk Blijdorp zo geliefd is. Je woont in een rustige wijk, met veel groen om je heen, maar alle stadse voorzieningen zijn direct binnen handbereik! Aan het Stadhoudersplein bevinden zich de benodigde winkels voor je (dagelijkse) boodschappen. De Stadhoudersweg en Bergselaan beschikken over verschillende lokale winkeltjes of eetgelegenheden. Het Vroesenpark is op loopafstand gelegen van de woning net als het Van Maanenbad en verschillende basis- of middelbare scholen.
De stad uit? De openbaarvervoersmogelijkheden zijn o.a. te vinden bij metro- en bushalte Blijdorp, tram aan de Schieweg of lopend naar Centraal station. Met de auto ben je binnen een paar minuten op de A13 of A20.

Indeling:
Gezamenlijk portiek met trappenhuis en brievenbussen bij de entree.

Op de 2e verdieping bevindt zich de voordeur van het appartement. Hierachter gaat dit fijne appartement schuil. Vanuit de hal bevindt zich direct aan de linker hand de keuken. Aan beide wanden is de keuken opgesteld en voorzien van 4 pits gasfornuis met oven, vaatwasser, aansluiting voor de wasmachine en ruimte voor het plaatsen van een koel-vriescombinatie. Vanuit de keuken is het eerste balkon bereikbaar. Dit balkon is gelegen op het zuidwesten, vanwaar je vrij uitzicht hebt over de binnentuinen van de buren.

Aan de voorzijde van de woning is de woonkamer gelegen. Een lichte en riante woonkamer met toegang tot het tweede balkonnetje. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de masterbedroom. Met recht is dit een grote slaapkamer te noemen (ruim 19 m²), met voldoende ruimte voor een groot bed en een kastenwand.
Zowel vanuit de masterbedroom als vanuit de hal is de badkamer te bereiken. De badkamer is in 2020 vernieuwd. Doordat de badkamer in het verleden is vergroot, is er voldoende ruimte ontstaan voor een inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Achter de schuifwandkast bevindt zich de CV-ketel (2021/Remeha). Alle voorzieningen in de badkamer zijn van Villeroy en Boch.
Tot slot bevindt zich in het appartement nog een tweede, ruime slaapkamer (12,5 m²). Deze kamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement.

In de kelder bevindt zich de berging die bij dit appartement behoort van ca. 10 m².

Opkoopbescherming:
In de wijk Blijdorp geldt de opkoopbescherming. Opkoopbescherming betekent dat je niet kunt kopen voor de verhuur zonder vergunning, maar WEL indien je:
- particulier bent voor zelfbewoning of een woning wil kopen voor 1e of 2e graads bloed- aanverwanten (kinderen,
kleinkinderen, broer en zussen, ouders en grootouders). Ouders die voor kind(eren) willen kopen, is dus toegestaan!
- particulier bent en voor twaalf maanden of langer woont in de woning. Dan kun je de woning verhuren voor ten
hoogste twaalf maanden, zolang dit niet voor toeristische verhuur is.
- de woning wil transformeren en daarna wil doorverkopen
Op deze website valt meer informatie te vinden: rotterdam.nl/wonen-leven/opkoopbescherming/

De VvE heeft verhuur met een langere duur aan een koppel of gezinnetje toegestaan, mits de huurder voldoet aan de regels die gelden binnen het complex. Kamerverhuur en Airbnb zijn niet toegestaan. Een enkele keer kortdurend verhuren, omdat je op reis bent voor een aantal maanden, is wel toegestaan in overleg met de VvE. Een situatie met 2 woningdelers, die een duurzaam gezamenlijk huishouden vormen, is ook toegestaan.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1937
- Oppervlakte ca. 85 m²
- Riant bemeten slaapkamers
- Badkamer in 2020 vernieuwd
- Warm water en verwarming middels CV-ketel (Remeha/2021/eigendom)
- Volledig voorzien van dubbele beglazing
- Eigen berging in de kelder van ca. 10 m²
- Actieve VvE: maandelijkse bijdrage € 175. Deze bijdrage zal in de toekomst verlaagd worden. Momenteel wordt er gespaard voor onderhoud aan de achtergevel. E.e.a. zal in de vergadering van de VvE besloten moeten worden.
- De VvE heeft offertes opgevraagd voor onderhoud van achtergevel en balkons. Onderhoud staat voor 2023 op de planning
- Dak vernieuwd en geïsoleerd in 2018. Groen dak 2020
- MJOP is aanwezig
- Vanwege de ouderdom van het appartement zal er in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule worden opgenomen
- Oplevering in overleg, eventueel kan de oplevering snel plaatsvinden

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Voorberg NVM makelaars behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel je eigen NVM aankoopmakelaar in.

Kenmerken

Informatie

 • 1937
 • kosten koper
 • tv kabel, natuurlijke ventilatie,
 • in overleg
 • 29-08-2022
 • 02-11-2022

Gebieden

 • 85 m2

Energie

 • dakisolatie, dubbel glas
 • cv ketel
 • cv ketel

Layout

 • 3
 • geen tuin

Locatie

Meer informatie over deze woning

Neem contact op met Voorberg makelaars

  Interesse in een bezichtiging?