Contact

Mathenesserdijk 274 B02 | Rotterdam

Vraagprijs € 320.000

Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Starters opgelet! Nieuw in verkoop: een leuk, licht en bovenal ruim 4-kamer appartement op de 2e, 3e en 4e verdieping. Het appartement is gelegen aan het water, geeft een geweldig uitzicht over de Schie en ligt op steenworp afstand van het gezellige en historische Delfshaven.

Het is prettig wonen in deze leuke wijk in Rotterdam. Diverse restaurants, winkels, parken en vele andere voorzieningen zijn te vinden in de directe omgeving. Het appartement is gelegen in de buurt Tussendijken. Een kindvriendelijke en betrekkelijk rustige buurt met relatief veel gezinnen. Eveneens is deze woning goed gesitueerd ten opzichte van het openbaar vervoer en diverse uitvalswegen.

Indeling

Begane grond:
Entree/hal met vaste trap naar de tweede verdieping.

2e verdieping:
De hal verleent toegang tot een vaste trap naar de derde verdieping, de meterkast, de woonkamer en het separaat toilet met fonteintje. De ruime L-vormige woonkamer is ruim en heeft door middel van ensuite deuren een aparte eetkamer. De dichte keuken is gelegen aan de achterzijde van het appartement.

3e verdieping:
De overloop is voorzien van een bergkast en van een vaste trap naar de vierde verdieping. De 1e slaapkamer geeft toegang tot het balkon, welke is gelegen op het westen. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, radiator en bidet.

4e verdieping:
De overloop is voorzien van een ruimte met de opstelplaats van de cv-installatie en geeft toegang tot de 2e slaapkamer. De slaapkamer bevindt zich aan voorzijde van de woning en is voorzien van dakraam.

Bijzonderheden:
- Wonen aan het water;
- Bouwjaar 1934;
- De woning wordt in de huidige staat opgeleverd;
- Er geldt een zelfbewoningsplicht. (Deze is geldig voor een termijn van 5 jaar);
- VvE is actief, maandelijkse bijdrage circa € 130,10;
- Woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen, behalve het dakraam;
- Geheel voorzien van dubbel glas;
- MJOP aanwezig;
- Woning is gelegen in een energietransitie gebied. Mogelijk wordt in 2023 stadsverwarming gerealiseerd en wordt de woning gasloos. De kosten hiervan zijn voor rekening van koper, de kosten zijn onbekend. In de koopovereenkomst wordt hiervoor een extra artikel opgenomen.
- Verwarming en wam water voorzien door middel van cv-installatie (AWB);
- Transport vindt plaats bij projectnotaris;
- Voorzien van Havensteder Koopzeker label;
- Er zal in de koopovereenkomst een ouderdoms-, asbest- en een niet-zelfbewoningsclausule worden opgenomen;
- Oplevering per direct.


De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Voorberg NVM makelaars behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen NVM aankoopmakelaar in.

Kenmerken

Informatie

 • 1934
 • kosten koper
 • tv kabel, natuurlijke ventilatie,
 • in overleg
 • 30-09-2022
 • 28-11-2022

Gebieden

 • 97 m2

Energie

 • pannen
 • gedeeltelijk dubbel glas
 • cv ketel
 • cv ketel

Layout

 • 4
 • geen tuin

Locatie

Meer informatie over deze woning

Neem contact op met Voorberg makelaars

  Interesse in een bezichtiging?