Contact

Noordsingel 58 A2 | Rotterdam

Huurprijs € 1.275 p.m.

Beschikbaar

Omschrijving

Living in a stately building on the characteristic, green Noordsingel? This is your chance! After complete renovation of this entire building on the Noordsingel, we can offer the entire building for renting. A great opportunity! The only thing left is to pack your bags, because you can move into one of the FURNISHED apartments immediately!

The appartment is centrally located. The bustling center of Rotterdam is approximately 10 minutes by bike and can also be reached within a few minutes by tram (4 and 8). The exit roads are situated in the vicinity.

The Noordsingel is located in the trendy neighborhood "Oude Noorden. This neighborhood is known for its nice cafes and restaurants, the multicultural shopping street "Zwart Janstraat"and the "Eudokia square"around the corner for your daily shopping.
On Saturdays you can enjoy the Harvest Market on the "Noordplein", where various local products are offered.

This apartment is situated on the second floor, which is accessible via a shared entrance. From the hall you can enter the spacious kitchen. The kitchen is set up in a straight line and has various buit-in appliances, such as a cooker, combi microwave and a fridge and is fully equipped (including plates, cutlery, pans, coffee maker etc.). From the kitchen you can reach the balcony, located on the WEST.
At the front the living room with adjoining bedroom is situated, which is separated from the kitchen through the original en suite doors. There is a possibility to separate the bedroom from the sitting area through a room divider. A second bedroom is also located at the front.
There is a separate toilet and spacious bathroom. The bathroom has a shower, sink, washing machine and dryer.

The property is rented out FURNISHED, as shown in the pictures. Any additional wishes in consultation with the landlord.

Details /requirements:
- Furnished rental;
- Smoking is not allowed in the apartment;
- If interested, there will be a minimum of 3 payslips, proof of payment of the salary, submission
employer's statement, copy of passport, copy of bank card and a completed registration form required;
- The rental price is excluding gas, water, electricity and municipal taxes (monthly € 175,-);
- The deposit is set at 2 months' rent;
- Pets are not allowed;
- Unfortunately the apartment is not suitable for students or families with children;
- Available October 1, 2021.

No rights or obligations can be derived from the above presentation.


Wonen in een statig pand aan de karakteristieke, groene Noordsingel? Dit is je kans! Na volledige renovatie van dit gehele pand aan de Noordsingel, mogen wij het gehele pand aanbieden voor de verhuur. Een buitenkans! Het enige wat nog rest is het pakken van je koffers, want je kunt één van de GEMEUBILEERDE appartementen direct betrekken!

De ligging is zeer centraal te noemen. Het bruisende centrum van Rotterdam ligt op ca. 10 minuten fietsafstand en is met de tram (4 en 8) eveneens binnen enkele minuten bereikbaar. De uitvalswegen zijn in de nabijheid gesitueerd.

De Noordsingel is gelegen in het hippe Oude Noorden. De wijk staat bekend om zijn leuke cafés en restaurants, de multiculturele winkelstraat Zwart Janstraat en het Eudokiaplein om de hoek voor je dagelijkse boodschappen.
Op zaterdag kun je op het Noordplein genieten van de Oogstmarkt, waar diverse lokale producten worden aangeboden.

Dit appartement betreft de tweede verdieping, welke bereikbaar is middels een gedeelde opgang. Vanuit de hal is de riante woonkeuken te betreden. De keuken is opgesteld in rechte opstelling en voorzien van de diverse inbouwapparatuur, zoals een kookplaat, combi magnetron en een koelkast en is volledig ingericht (o.a. borden, bestek, pannen, koffiezetapparaat enz.). Vanuit de woonkeuken is het balkon te bereiken, gelegen op het WESTEN.
Aan de voorzijde is de woonkamer annex slaapkamer gerealiseerd, welke middels de originele en suite deuren is gescheiden van de woonkeuken. Er is een mogelijkheid om de slaapkamer middels een roomdivider te scheiden van het zit gedeelte. Tevens is aan de voorzijde een tweede slaapkamertje gelegen.
Het sanitair is een apart toilet en ruime badkamer. De badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel en wasmachine en droger.

De woning wordt GEMEUBILEERD verhuurd, zoals op de foto's getoond. Eventuele aanvullende wensen in overleg met de verhuurder.

Bijzonderheden/vereisten:
- Gemeubileerde verhuur;
- In het appartement mag niet worden gerookt;
- Bij interesse worden er minimaal 3 salarisstroken, bewijs stortingen van het salaris,
overlegging werkgeversverklaring, kopie paspoort, kopie bankpas en een ingevuld inschrijfformulier verlangd;
- Huursom is exclusief gas, water, licht en gemeentelijke belastingen (€ 175,- per maand);
- De borgsom is op 2 maanden huur vastgesteld;
- Huisdieren zijn niet toegestaan;
- Helaas is het appartement niet geschikt voor studenten of gezinnen met kinderen;
- Beschikbaar per 1 oktober 2021.

Aan bovenstaande presentatie kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend.

Kenmerken

Informatie

 • 1888
 • mechanische ventilatie, tv kabel,
 • in overleg
 • 08-09-2021
 • 24-09-2021

Gebieden

 • 65 m2

Energie

 • pannen
 • cv ketel
 • cv ketel

Layout

 • 3
 • geen tuin

Locatie

Meer informatie over deze woning

Neem contact op met Voorberg makelaars