Contact

Rodenrijsestraat 34 B | Rotterdam

Vraagprijs € 325.000

Verkocht

Omschrijving

Dit 4-kamer appartement, gelegen in het Liskwartier, is er één met vele mogelijkheden. Met maar liefst twee badkamers en drie slaapkamers is dit appartement ideaal om te verhuren.

Locatie
Het Liskwartier is erg geliefd en kenmerkt zich door vele lanen, singels en karakteristieke oude panden. Het is er rustig en erg fijn wonen terwijl de stedelijke voorzieningen zeer makkelijk te bereiken zijn. Zo is de woning gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen (A13 en A20), het openbaar vervoer (Centraal Station op ca. 10 minuten fietsen) en het bruisende stadscentrum. Ook bevinden zich diverse supermarkten en avondwinkels in de directe omgeving. Doordat het Liskwartier grenst aan het Oude Noorden hoef je niet per se naar het stadscentrum om de gezelligheid op te zoeken. Binnen no time begeef jij je op de Zwaanshals, Zaagmolenkade en op het Noordplein met diverse horecaspots en unieke winkeltjes. Het populaire Vroesenpark, het Kralingse bos en de Plas zijn in de buurt gelegen voor een gezellige picknick, wandeling of sportieve activiteiten.

Begane grond
Eigen voordeur met trapopgang naar de eerste verdieping. De ingang is voorzien van een origineel glas-in-lood raam.

Eerste verdieping
Binnenkomst in een langgerekte hal. Er bevindt zich op de eerste verdieping een woonkamer met eetkamer, een slaapkamer, een badkamer voorzien van douche en toilet en een dichte keuken welke voorzien is van een wasmachineaansluiting.

Tweede verdieping
Via een interne trap toegang tot de tweede verdieping. Hier bevinden zich twee slaapkamers en een extra badkamer.

De Vereniging van Eigenaren bestaat uit 2 appartementsrechten. De VVE beschikt over een opstalverzekering en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Er is geen maandelijkse bijdrage. In goed overleg wordt het benodigde onderhoud uitgevoerd.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1913;
- Gelegen op eigen grond;
- Voorzien van een nieuw dak;
- Verwarming en warm water middels cv-ketel (Remeha 2020)
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen;
- Vergunning aanwezig voor verhuur aan 3 personen;
- In de koopovereenkomst wordt een niet-bewoners-, asbest-, funderings- en ouderdomsclausule opgenomen;
- Oplevering: per direct

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Voorberg NVM makelaars behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen NVM aankoop makelaar in.

Kenmerken

Informatie

 • 1913
 • kosten koper
 • tv kabel, natuurlijke ventilatie,
 • in overleg
 • 24-06-2022
 • 21-10-2022

Gebieden

 • 100 m2

Energie

 • dubbel glas
 • cv ketel
 • cv ketel

Layout

 • 4
 • geen tuin

Locatie

Meer informatie over deze woning

Neem contact op met Voorberg makelaars

  Interesse in een bezichtiging?