Contact

Schieweg 93 A3 | Rotterdam

Vraagprijs € 349.000

Beschikbaar

Omschrijving

Op zoek naar een knus en karakteristiek jaren '30 appartement? Zoek niet verder! Deze 4/5-kamer bovenwoning omarmt je direct bij binnenkomst vanwege de authentieke schouwen en en-suite met glas-in-lood deuren. Je gaat je hier direct thuis voelen! De woning beschikt over een riante, lichte woonkamer, 2 balkons, 3 slaapkamers en het geeft jou de mogelijkheid om de woning nog naar eigen smaak aan te passen. Tevens heeft de VvE toestemming gegeven voor het plaatsen van een dakterras. Je hebt dus de mogelijkheid om zomers heerlijk op het dak te vertoeven met prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam!

Locatie:
Het appartement is centraal gelegen aan de Schieweg in de gewilde wijk Bergpolder. Bergpolder is dichtbij alle voorzieningen die de stad rijk is, toch geniet men ook van het rustigere karakter van deze en aangrenzende wijken. Alle voorzieningen zijn gemakkelijk te bereiken; diverse leuke winkels (Eudokiaplein of Stadhoudersplein voor je dagelijkse boodschappen) en restaurants, het Vroesenpark dichtbij, openbaar vervoer op loopafstand (tramlijn 25 en metrostation Blijdorp) en diverse uitvalswegen zijn binnen een paar minuten aan te rijden.

3e verdieping
Vanaf de straat middels een gedeelde trap naar de voordeur van het appartement. Achter deze voordeur bevindt zich trapopgang die je deelt met de onderburen. De woonkamer is sfeervol vanwege de originele en suite kasten met glas-in-lood schuifdeuren en marmeren schouwen. De woon- en eetkamer vormen gezamenlijk een heerlijk ruime en lichte plek om te wonen (ruim 42 m²). De keuken is separaat, maar er bestaat een mogelijkheid om deze óf te verplaatsen, óf een open keuken te realiseren door de draagmuur (professioneel) te verwijderen. Het balkon is te betreden vanuit de keuken. Aan de voorzijde bevindt zich de eerst slaapkamer, die nu dienst doet als werkkamer met vaste inbouwkasten. In de gang is het toilet te vinden.

Halve 4e verdieping
Middels de interne trap betreed je de 4e verdieping. Vanaf de overloop zijn alle ruimtes op deze verdieping bereikbaar. De grote slaapkamer (ca. 11,5 m²) biedt veel ruimte en de naastgelegen tweede slaapkamer kan eenvoudig als kleed- of slaapkamer gebruikt worden. De badkamer met daglichttoetreding beschikt over een douche in bad, een wastafel, mechanische ventilatie en er is ruimte voor de wasmachine, droger en opstelplaast voor de CV-ketel. Ook is er toegang tot het dak, waarbij het plaatsen van een dakterras tot de mogelijkheden behoort!

Bijzonderheden:
- Leuke jaren '30 details nog aanwezig
- Bouwjaar: 1933
- Oppervlakte: ca. 90 m2
- Gelegen in gebied dat is aangewezen als beschermd stadsgezicht
- CV-ketel (Intergas/2018) betreft een huurketel - contract dient door koper te worden overgenomen.
Maandelijkse betaling ca. €39,45 per maand
- Close-in-boiler huurprijs: € 8,20 - contract dient door koper te worden overgenomen.
- Geheel voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing (incl. luchtzuivering aan de voorzijde)
- Actieve VvE, maandelijkse bijdrage € 194,98
- In 2018 is voorgevel gerenoveerd
- Nieuw MJOP wordt opgesteld vanuit de VvE
- Achtergevelrenovatie en onderhoud balkons achterzijde staan op de planning
- De VvE heeft toestemming gegeven voor het plaatsen van een dakterras
- In de koopovereenkomst zal een ouderdomsclausule opgenomen worden vanwege de ouderdom van het pand
- Oplevering Januari 2023

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Voorberg NVM makelaars behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen NVM aankoopmakelaar in.

Kenmerken

Informatie

 • 1933
 • kosten koper
 • mechanische ventilatie, tv kabel, dakraam, natuurlijke ventilatie,
 • in overleg
 • 20-09-2022
 • 27-01-2023

Gebieden

 • 90 m2

Energie

 • bitumineuze dakbedekking
 • dubbel glas
 • cv ketel
 • cv ketel, elektrische boiler huur

Layout

 • 5
 • geen tuin

Locatie

Meer informatie over deze woning

Neem contact op met Voorberg makelaars

  Interesse in een bezichtiging?