Contact

Sonoystraat 23 C | Rotterdam

Vraagprijs € 465.000

Verkocht

Omschrijving

Zeer riant opgezet dubbele bovenwoning met vele mogelijkheden, gelegen in een rustige straat in de wijk Blijdorp. Deze goed onderhouden woning beschikt over een fijne doorzon woonkamer, een riante (woon)keuken, 3 ruim bemeten slaapkamers en badkamer. Kortom aan ruimte geen gebrek! Bij binnenkomst geeft deze woning je gelijk een prettig "thuis-gevoel" en kan in lengte der jaren jouw thuis zijn, aangezien je in dit huis perfect kan groeien als gezin in deze kindvriendelijke wijk. Ervaar de fijne pluspunten van dit huis en plan snel de bezichtigingsafspraak in! (Voor meer pluspunten, zie ook de website die de eigenaren hebben gemaakt: sonoystraat23c.nl)

Locatie:
De populaire jaren ’30 wijk Blijdorp is zeer centraal gelegen en staat garant voor plezierig wonen. Hier wonen betekent groen en rust om je heen gecombineerd met alle dagelijkse voorzieningen in de nabije omgeving. Denk hierbij aan supermarkten om de hoek (Bentinckplein), speciaalzaken, restaurants, cafés, scholen en sportfaciliteiten (Sportcomplex Nenijto). In de buurt bevindt zich het bekende Vroesenpark, de (tweede) favoriete achtertuin van menig Rotterdammer. Er valt hier heerlijk te sporten of te recreëren én er vinden regelmatig leuke (food)events plaats. Diergaarde Blijdorp is op loop-/fietsafstand gelegen en gegarandeerd een heerlijke dag uit! Daarnaast bereik je binnen no time het bruisende stadscentrum (10 minuten fietsen), openbaar vervoer (o.a. Centraal Station en metrostation Blijdorp zeer dichtbij) en de uitvalswegen (A13 en A20). Ervaar het hier allemaal!

Persoonlijke noot van verkoper:
Ruimte, rust en relaxtheid - en dit alles met de dynamiek van de stad aan je voeten. Veel leuke mensen om je heen. Dit huis op deze fantastische plek biedt het allemaal. Dat is waarom we hier al ruim 11 jaar met veel plezier wonen. Kom kijken en wordt de gelukkige nieuwe bewoner van deze fijne stek! Bekijk ook eens de website die wij gemaakt hebben:
sonoystraat23c.nl
Hier vind je veel leuke en praktische informatie over onze fijne woonplek!

Indeling:
Eigen entree op de 1e verdieping vanuit het gezamenlijk portiek.

Middels een eigen trap is op de 2e verdieping de woonverdieping te bereiken. Vanuit de hal, voorzien van separaat toilet en meterkast, kom je in de doorzon woonkamer. Deze is zeer ruim (ca. 33,5 m²) en heeft grote raampartijen, waardoor het een zeer lichte woonkamer is. Aan de achterzijde is de keuken (ca. 11 m²) gelegen met een keukenblok in hoekopstelling. Er is een extra keukenblok geplaatst, zodat er ruim voldoende mogelijkheden zijn om keukengerei op te bergen. De keuken is verder voorzien van een 5-pits kookplaat, afzuigkap en oven. Vanuit de keuken is het balkon te bereiken (ZW), waar je heerlijk tot laat op de dag van het zonnetje kunt genieten. Vanaf het balkon heb je mooi zicht op de binnentuinen, maar zit je heerlijk privé.
Aan de voorzijde van deze verdieping bevindt zich een riante eerste slaapkamer (ca. 12,5 m²), nu in gebruik als werkkamer. Deze is voorzien van twee vaste kasten en geeft toegang tot het tweede balkon.

Op de 3e verdieping bevinden zich wederom twee ruim bemeten slaapkamers (resp. 12 m² en 11 m²) met dakkapellen en een balzaal van een badkamer (ca 9 m²). Hier tref je een douche in bad, wastafelmeubel en tweede toilet. Tot slot bevindt zich op deze verdieping nog een ruime berging, met aansluitingen voor de wasmachine en CV-ketel (ATAG/2016). Hier is nog gelegenheid tot het creëren van een 4e slaapkamer, met het plaatsen van een dakkapel.

De volledige woning is netjes onderhouden, afgewerkt en voorzien van een keurige laminaat vloer.

Verder kent de woning een zeer gezonde en actieve VVE met ruim voldoende kasreserve. De woning beschikt over een schuurtje voor ongeveer 3 fietsen. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat en er zijn meerdere oplaadpunten in de buurt.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1938
- Oppervlakte 119,25 m² (NEN2580 rapport aanwezig)
- Schuurtje voor ca. 3 fietsen
- Gelegen in tot beschermd stadsgezicht aangewezen gebied
- De regels van de opkoopbescherming vinden geen toepassing bij deze woning. Voor meer informatie: https://www.rotterdam.nl/wonen-leven/opkoopbescherming/
- Geheel voorzien van dubbele beglazing
- Voorzien van CV intallatie (ATAG/2016)
- Balkon (ZW) met uitzicht op de binnentuinen
- Actieve VvE, maandelijkse bijdrage € 125
- In 2020 is het pannendak vanuit de VvE vervangen
- MJOP aanwezig
- Ouderdomsclausule van toepassing
- Oplevering in overleg

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Voorberg NVM makelaars behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen NVM aankoopmakelaar in.

Kenmerken

Informatie

 • 1938
 • kosten koper
 • tv kabel, natuurlijke ventilatie,
 • in overleg
 • 05-05-2022
 • 07-10-2022

Gebieden

 • 119 m2

Energie

 • pannen
 • dubbel glas
 • cv ketel
 • cv ketel

Layout

 • 4
 • geen tuin

Locatie

Meer informatie over deze woning

Neem contact op met Voorberg makelaars

  Interesse in een bezichtiging?