Contact

Stationssingel 41 | Rotterdam

Koopprijs € 259.000

Verkocht

Omschrijving

BUITENKANS! Wij bieden twee vergelijkbare, goed onderhouden bovenwoningen (39E en 41E) te koop aan, met fenomenaal Rotterdams uitzicht! Deze woning op nummer 41E beschikt over een ruime woonkamer, met toegang tot het balkon op het ZUIDEN, vanwaar je prachtig uitzicht hebt richting het station. Verder bevinden zich aan de achterzijde 2 slaapkamers met nog een klein 2e (!) balkon. Het appartement biedt jou nog ruimte om naar eigen inzicht en smaak aan te passen, maar kan ook zó betrokken worden.

Locatie:
Het appartement is zeer centraal gelegen, pal tegenover Rotterdam CS, in de Provenierswijk. Een rustige woonomgeving, bij prachtige singels die de wijk rijk is. Binnen no-time kun je de drukte opzoeken; lopend begeef je je met een paar minuten in de stadse drukte om te winkelen, voor een hapje of een drankje, of het bruisende nachtleven. Voor de dagelijkse boodschappen bevindt zich dichtbij het Bentinckplein. Wil je toch de stad uit, dan zijn de uitvalswegen A13 en A20 snel aan te rijden. En met het Centraal Station voor de deur is reizen vanaf deze locatie ideaal!

Indeling:
Entree middels verzorgd portiek, voorzien van bellentableau en brievenbussen.

De voordeur bevindt zich op de 4e verdieping aan de linker zijde van het trappenhuis. Vanuit de hal bevindt zich aan de voorzijde van het appartement de woonkamer. Een lichte ruimte die in open verbinding staat met de keuken. De keuken is voorzien van eenvoudig keukenblok en naastgelegen proviandkast.
Vanuit de woonkamer is er prachtig vrij uitzicht richting het station. Op het balkon valt eveneens te genieten van het treinverkeer dat hier rustig voorbijkomt, waardoor je er weinig last van zal hebben. Het balkon is gelegen op het ZUIDEN, waardoor je hier al vroeg in het jaar een groot gedeelte van de dag in de zon kunt zitten.

Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich de twee slaapkamers. Een ruime master bedroom en een naastgelegen kleinere slaapkamer. Vanuit deze kamer is er toegang tot het kleine balkonnetje aan de achterzijde.

Halverwege het appartement bevinden zich de badkamer, voorzien van douche, wastafel en wasmachineaansluiting, en separaat toilet.

Het geheel wordt compleet gemaakt door de ruime berging in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1987;
- Oppervlakte ca. 72 m²;
- Volledig voorzien van dubbele beglazing;
- Woonkamer is voorzien van airco;
- VvE is actief, maandelijkse bijdrage circa € 117,-;
- De erfpachtcanon is thans afgekocht tot einde 2055;
- Verwarming en warm water middels CV-ketel (NEFIT/2005);
- Ruime berging in onderbouw;
- Bij verkoop worden een asbestclausule, en ouderdomsclausule opgenomen in de koopovereenkomst;
- Oplevering in overleg.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Voorberg NVM makelaars behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen NVM aankoopmakelaar in.

Kenmerken

Informatie

 • 1987
 • kosten koper
 • mechanische ventilatie, tv kabel, airconditioning,
 • in overleg
 • 16-10-2020
 • 18-01-2021

Gebieden

 • 72 m2

Energie

 • bitumineuze dakbedekking
 • dubbel glas
 • cv ketel
 • cv ketel

Layout

 • 3
 • geen tuin

Locatie

Meer informatie over deze woning

Neem contact op met Voorberg makelaars