Contact

Teilingerstraat 55 E | Rotterdam

Vraagprijs € 450.000

Verkocht

Omschrijving

Dit 3-kamerHOEKappartement met eigen parkeerplaats is gelegen in de populaire Agniesebuurt. Het ruime appartement op de vierde verdieping heeft veel lichtinval en biedt prachtig uitzicht door de fijne ligging op de hoek. Daarnaast beschikt het appartement over twee ruime slaapkamers, een heerlijke woonkeuken en een moderne badkamer met inloopdouche.

Locatie:
De wijk staat bekend om zijn centrale ligging met allerlei leuke cafés en restaurants in de buurt. De Agniesebuurt ligt in Rotterdam Noord, tussen Rotterdam Centraal en het Oude Noorden in. Nabij ligt Hofbogen, waar hippe plekken met food & drinks, fashion en design zijn te vinden. Daarnaast ligt er bovenop het oude spoor een leuke stadstuin. De Agniesebuurt is volop in ontwikkeling. Zo zal de wijk ZOHO ontwikkeld worden, een plek met nieuwe woningen, creatieve ondernemingen, groen en horeca. Boodschappen kunnen gedaan worden bij het Eudokiaplein. Bij Noordplein vindt op zaterdag de Oogstmarkt plaats, waar diverse lokale producten worden aangeboden. Het bruisende centrum van Rotterdam en Centraal Station liggen op loop- en fietsafstand. Tramhaltes Noordsingel en Schiekade bevinden zich nabij de woning en via de Schieweg zijn de uitvalswegen eenvoudig te bereiken.

4e verdieping:
Entree met een ruime hal voorzien van een nieuwe laminaatvloer. De meterkast bevindt zich buiten naast de voordeur en heeft een dubbele kookgroep, 5 groepen en 2 aardlekschakelaars. Vanuit de hal is er toegang tot de diverse vertrekken. Bij de hal bevindt zich een separaat toilet en een berging met warmteterugwinstysteem. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de ruime woonkamer met veel lichtinval. Vanuit de woonkamer bevindt zich de woonkeuken met diverse inbouwapparatuur. Grenzend aan de woonkeuken ligt een ruim balkon. Daarnaast bevindt zich aan de andere zijde van de woonkamer het tweede balkon. De moderne badkamer beschikt over een inloopdouche, een brede wastafel, badkamermeubel, radiator en de opstelling van wasmachine en droger. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich twee ruime slaapkamers.

Bijzonderheden:
-Gelegen op eigen grond;
-In de grote slaapkamer zijn er 2 elektrische rolluiken;
-Nieuwe airconditioning (merk: Daikin, 2021) in de woonkamer en in de grote slaapkamer;
-WTW unit vernieuwd 2021;
-Verwarming en warm water door middel van stadsverwarming;
-Het appartement is geheel voorzien van kunststofkozijnen;
-Separate berging met elektra in de onderbouw;
-Eigen overdekte parkeerplaats;
-Verplichte afname van de parkeerplaats van € 15.000,-;
-Actieve Vereniging van Eigenaren, bijdrage servicekosten is € 222,39 per maand;
-Gelegen in een goed onderhouden appartementencomplex met centrale hal, lift, trappenhuis en intercom;
-Omstreeks 1999 is het gebouw getransformeerd van kantoor naar het appartementen;
-Ouderdomsclausule van toepassing;
-Oplevering kan snel.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Wij behartigen de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen NVM aankoop makelaar in.

Kenmerken

Informatie

 • 1964
 • kosten koper
 • balansventilatie, natuurlijke ventilatie,
 • in overleg
 • 18-11-2021
 • 20-01-2022

Gebieden

 • 105 m2

Energie

 • dubbel glas
 • stadsverwarming
 • stadsverwarming

Layout

 • 3
 • geen tuin

Locatie

Meer informatie over deze woning

Neem contact op met Voorberg makelaars

  Interesse in een bezichtiging?