Contact

Van den Hoonaardstraat 13 B | Rotterdam

Koopprijs € 219.000

Verkocht

Omschrijving

Starters opgelet!! Fraai gerenoveerd, charmant 2-kamer appartement aan de rand van het gewilde Liskwartier. Dit strak afgewerkte appartement is direct klaar voor bewoning! Vanwege de recente splitsing van het appartement (van dubbele bovenwoning, naar 2 appartementen) voldoet het appartement volledig aan de hedendaagse eisen. Niet alleen de zichtbare zaken als de keuken, het toilet met fontein en de badkamer zijn vernieuwd, maar ook alle installaties, het leidingwerk en de elektra zijn vernieuwd. De woning is voorzien van dubbele beglazing.

Locatie:
Gelegen aan de rand van de wijken Liskwartier en het Oude Noorden is de locatie perfect te noemen. Alle stadse voorzieningen zijn binnen handbereik. Jouw (dagelijkse) boodschappen doe je aan de Zwart Janstraat, verder op in de wijken bevinden zich velerlei hippe cafés, restaurants en leuke lokale winkeltjes. De tram 4 brengt je binnen no-time naar het centrum van de stad, waar je naar hartenlust kunt shoppen en genieten van al wat de stad te bieden heeft!
Toch de stad uit? Met ca. 5 minuten is de snelweg A20 te bereiken richting Schiedam/Den Haag/Utrecht en met de Randstadrail ben je binnen korte tijd in Den Haag of Hoek van Holland.

Indeling
Eerste verdieping:
Vanaf de gedeelde opgang is er toegang tot het appartement op de 1e verdieping.

Vanuit de hal, voorzien van separaat toilet met fonteintje. Vanuit de hal betreed je aan de achterzijde de woonkamer met open keuken en toegang tot het balkon. De keuken is voorzien van eenvoudig keukenblok in L-opstelling. Alle aansluitingen zijn aanwezig voor de nodige keukenapparatuur. De openslaande deuren naar het balkon kunnen de woonruimte zomers eenvoudig vergroten. Je zit hier heerlijk beschut op het ZUIDWESTEN.

Richting de slaapkamer loop je langs de wasruimte/bergruimte met tevens opstelplaats van de nieuwe CV ketel (AWB/2020), en daarna de badkamer, voorzien van douche, wastafel en moderne betegeling. Aan de voorzijde van het appartement is de riante slaapkamer gesitueerd met charmante schouw en originele lambrisering.

Het appartement is volledig gestuukt, voorzien van keurige laminaatvloer en originele houten kozijnen met dubbele beglazing.

Bijzonderheden:
- Gelegen op eigen grond
- Bouwjaar: 1907
- Voorzien van CV-ketel(AWB/2020)
- Volledig voorzien van dubbele beglazing
- Geïsoleerde vloer en plafond
- VvE is actief, maandelijkse bijdrage van € 70
- Niet-feitelijk-bewoond-clausule van toepassing
- Ouderdomsclausule van toepassing
- Oplevering in overleg, kan snel.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Voorberg NVM makelaars behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen NVM aankoop makelaar in.

Kenmerken

Informatie

 • 1907
 • kosten koper
 • mechanische ventilatie, tv kabel,
 • in overleg
 • 10-11-2020
 • 07-01-2021

Gebieden

 • 54 m2

Energie

 • pannen
 • vloerisolatie, dubbel glas
 • cv ketel
 • cv ketel

Layout

 • 2
 • geen tuin

Locatie

Meer informatie over deze woning

Neem contact op met Voorberg makelaars