Contact

Van Trigtstraat 106 | 's-gravenhage

Vraagprijs € 352.500

Verkocht

Omschrijving

Het appartement is onderdeel van een appartementencomplex gebouwd in 1957 en beschikt over 2 ruime slaapkamers, riante woon-/eetkamer en is zeer praktisch ingedeeld. De woning kan naar eigen smaak ingericht of ingedeeld worden. Aan de achterzijde is het zonnige balkon gelegen (ZUIDWEST). Alle aluminium kozijnen zijn uitgerust met dubbele beglazing. De woning ligt op loopafstand van het landgoed Clingendael. Diverse winkel-, sport- en openbaar vervoer faciliteiten liggen in de nabijheid evenals de uitvalswegen N44 en A12. Ook het strand is vlakbij: binnen een kwartier bent u met de auto in Scheveningen of de Wassenaarse Slag!

Indeling appartement
Via het afgesloten portiek, voorzien van bellen-/brievenbussentableau komt u uit op de eerste verdieping bij de voordeur van het appartement. In de ruime hal bevindt zich de meterkast en het toilet, voorzien van fonteintje. Vanuit de hal zijn zowel de woon- als eetkamer bereikbaar, voorzien van kastenseparatie en een schuifdeur. De woonkamer aan de voorzijde beschikt over een mooie schouw. De achtergelegen eetkamer geeft toegang tot het zonnige balkon. Tot het einde van de dag schijnt hier de zon!

De separate keuken is uitgerust met een eenvoudig keukenblok, voorzien van verschillende losse elementen. Warm water wordt verkregen door een 80 liter boiler. Via de keuken wordt eveneens toegang verkregen tot het balkon.

Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich een separaat af te sluiten (slaap)kamer (10 m²). Indien wenselijk kan deze kamer vrij eenvoudig als voor-/zijkamer bij de woonkamer getrokken worden. Via de slaapkamer aan de achterzijde (15m²) bereikt men de badkamer die is uitgerust met douche in bad en wastafel. De badkamer valt ook via het toilet te bereiken.

Het geheel wordt compleet gemaakt met de ruime berging van bijna 10 m² in de kelder.

Bijzonderheden bij het kopen van dit appartement:
- Oppervlakte ca. 94 m²
- De woning ligt op eigen grond
- Volledig voorzien van dubbele beglazing
- Maandelijkse VVE bijdrage is circa € 212,50, inclusief stookkosten
- Verwarming middels blokverwarming
- Warm water middels boiler
- Ouderdoms- en asbestclausule worden opgenomen in de koopakte
- Niet-feitelijk-bewoond clausule van toepassing
- Oplevering per direct in huidige staat

De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Bovenstaande presentatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Voorberg NVM makelaars behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel je eigen NVM aankoopmakelaar in.

Kenmerken

Informatie

 • 1957
 • kosten koper
 • tv kabel, natuurlijke ventilatie,
 • in overleg
 • 26-10-2021
 • 13-04-2022

Gebieden

 • 94 m2

Energie

 • dubbel glas
 • blokverwarming
 • elektrische boiler eigendom

Layout

 • 4
 • geen tuin

Locatie

Meer informatie over deze woning

Neem contact op met Voorberg makelaars

  Interesse in een bezichtiging?