Contact

Aankoopmakelaar Blijdorp

Als aankoopmakelaar voor Blijdorp kijken wij er altijd naar uit om jou te helpen bij het vinden van jouw nieuwe woning. Blijdorp is en blijft een populaire wijk. Wij werken er al sinds 1984 en kennen alle ins en outs. Samen met jou gaan wij op zoek naar de woning waar je gelukkig zult zijn. Het maakt niet uit wat je budget is of wat je wensen en eisen zijn: wij zijn jouw partner in deze spannende zoektocht en werken samen met jou aan een snel en mooi resultaat. Als geboren en getogen Rotterdammers hebben wij dezelfde liefde voor de wijk als jij. Dat merk je in de manier waarop wij met je samenwerken. Wij zijn de aankoopmakelaar voor Blijdorp die met je meedenkt en handelt in jouw belang.

 

Als aankoopmakelaar in Blijdorp bieden wij je zekerheid

Een woning kopen is niet zomaar iets. In principe is het de grootste uitgave die je ooit in je leven zult doen. Dan wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je ook een goede koop doet. Wij zorgen hiervoor. Wij begeleiden en helpen je van A tot Z. Van de hypotheekgesprekken tot de bezichtiging van de woning, het uitbrengen van een bod en de onderhandelingen. Wij kunnen jouw wensen en eisen perfect vertalen naar woningen die hierbij passen. Als ervaren aankoopmakelaardij in Blijdorp weten wij wat belangrijk is bij het vinden van jouw nieuwe woning. Wij hebben informatie over wijken en buurten en zien dingen die anderen niet opvallen. Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor het plannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ook een interessant aanbod

Je zoekt een aankoopmakelaar in Blijdorp om je te helpen bij het vinden van jouw nieuwe droomhuis. Maar wellicht hebben wij dit huis al voor je. Kijk ook zeker eens in ons aanbod. Wij hebben altijd meer dan 100 huizen te koop staan in diverse segmenten en prijsklassen. Maar natuurlijk gaan wij ook met veel plezier voor jou gericht op zoek.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam