Contact

Taxatie van jouw woning in Prinsenland

Denk je erover om je woning te verkopen, wil je je hypotheek oversluiten of kijken of al die aanpassingen iets met de waarde van het huis hebben gedaan? De taxatie van je woning in Prinsenland laat je over aan Voorberg NVM Makelaars. Deze professionals kijken naar meer dan andere taxateurs. Zowel interne (constructie, onderhoud, indeling, afmetingen) als externe invloeden worden meegewogen. Zo komt de expert van Voorberg tijdens een taxatie van een woning in Prinsenland tot een reële prijs. Eerlijker, ook. Zonder de omgeving stelt een huis op zich niet zo veel voor. Het zijn de details die het hem doen. Ook buiten de woning.

Woning taxeren in Prinsenland of andere Rotterdamse wijk? Kies voor Voorberg!

Voorberg NVM Makelaars is al meer dan vier decennia een begrip in Rotterdam. Van Zevenkamp tot Prinsenland en van Het Lage Land tot Nesselande. Ook in Schiedam zijn onze experts actief. Een woning taxeren in Prinsenland laat je eveneens doen door de vaklui van Voorberg Makelaars, oer-Rotterdammers die de wijken op hun duimpje kennen. En dus automatisch meer van die externe factoren mee laten wegen in hun bevindingen. Van sportveld tot groen in de buurt (Schollebos en Kralingse Bos), van winkelcentra tot parkeergelegenheid en van bereikbaarheid tot uitgaansgelegenheden. Het zijn stuk voor stuk zaken die min of meer van invloed zijn. Een woning taxeren in Prinsenland laat je vanzelfsprekend doen door echte havenstadbewoners.

Kortom: Voorberg NVM Makelaars is de beste taxateur voor jouw woning in Prinsenland

De beste taxateur voor jouw woning in Prinsenland, zo veel is duidelijk, is er dus één van Voorberg Makelaars. Maar niet voordat je kennis met ons hebt gemaakt, omdat we bij Voorberg heel benieuwd zijn naar je woning. En naar jou. Wat zijn jouw plannen? Waar wil jij wonen als je huis succesvol verkocht is? Daarover gesproken: nadat de taxateur jouw woning in Prinsenland heeft bestudeerd, wil je het pand wellicht verkopen en ook in die dienst voorziet Voorberg. Maak een afspraak bij één van onze vestigingen, zodat we jou kunnen vertellen wat we allemaal doen, wat onze drijfveren zijn en wat ons inspireert.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam