Mijn favorieten

Makelaar Rotterdam Oost

Heb je al informatie gevonden over ons makelaarskantoor Rotterdam Oost? Kies je voor Voorberg Makelaars? Daarvan krijg je vast en zeker geen spijt. Na een eerste intake ontvang je van ons een vrijblijvende offerte. Je ziet daarin precies wat de kosten zijn. Tijdens het eerste gesprek vertellen we direct wat je van ons kunt verwachten rond het verkopen van je woning. Maak je geen zorgen, want wij weten precies hoe alles in zijn werk gaat. We ontzorgen jou zoveel mogelijk. Er wordt een afspraak met je gemaakt en een professionele fotograaf maakt foto’s van je appartement of woning. Ook zorgen we voor een woningvideo en interactieve plattegronden. Wij weten als geen ander hoe belangrijk de social media is. Dit gebruiken we dan ook zeker om jouw woning zo goed mogelijk in beeld te brengen en te promoten.
 

Snelle verkoop van woning bij makelaardij Rotterdam Oost

Onze makelaar Rotterdam Oost staat altijd voor je klaar. Heb je een vraag? Bel ons gewoon even op. Voor een snelle verkoop van je woning moet je bij Voorberg Makelaars zijn. Ons gebruik van de sociale media is vaak heel doeltreffend. We hebben een groot aantal volgers. Vaak gebeurt het al heel snel dat een van deze mensen contact met ons opneemt. Een bezichtiging van jouw woning is dan de eerste stap. Natuurlijk presenteren we je woning ook op internet. Uiteraard doen we dit pas nadat jij de presentatie hebt goedgekeurd. Ben je het ergens niet mee eens, dan zorgen we voor een aanpassing. Net zo lang totdat jij tevreden bent. Jouw eisen en wensen staan centraal. En wij zijn er voor eerlijk en deskundig advies.
 

Groot netwerk van makelaarskantoor Rotterdam Oost is gunstig

Onze makelaardij Rotterdam Oost heeft een groot netwerk. Mogen wij jouw woning verkopen, dan sturen we een mail naar de woningzoekers die bij ons staan ingeschreven. Je begrijpt dat door onze manier van werken jouw woning binnen zeer korte termijn bij heel veel mensen in beeld komt. Is er interesse en willen mensen de woning bekijken? Wij verzorgen de bezichtiging. We hopen uiteraard dat er meteen onderhandelingen volgen. Ook dit nemen wij van je over. Onze makelaars kennen de kneepjes van het vak. De koopovereenkomst wordt ook door ons gemaakt. Natuurlijk zijn we er ondertussen altijd voor jou. We beantwoorden alle vragen die je hebt. Schroom echt nooit om contact met ons op te nemen. We staan graag voor je klaar.

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring