Contact

Wil jij je woning verkopen?

Als je je woning wilt verkopen, moet je je goed voorbereiden. Bij elke stap in het verkooptraject is zorgvuldigheid geboden. Wat komt er allemaal kijken bij het verkopen van een woning? En weet je al hoe je het gaat aanpakken? Bekijk onderstaande video om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen!

De belangrijkste zaken waar Voorberg NVM Makelaars jou bij begeleidt zijn:

Bepalen van een goede vraagprijs

Als ervaren makelaar in Rotterdam kennen wij de markt als geen ander. Rekening houdend met de huidige marktsituatie kunnen wij je adviseren over de verkoopwaarde van jouw woning. We vergelijken je woning met andere – onlangs verkochte – woningen en kunnen op die manier een correcte vraagprijs vaststellen. Uiteraard kunnen we in overleg een andere vraagprijs bepalen.

Afstemmen van een verkoopstrategie op maat

Tijdens ons eerste – vrijblijvende – gesprek bespreken we onze verkoopstrategie. Voorberg NVM Makelaars hanteert niet per definitie één verkoopstrategie, we houden rekening met de wensen van jou – onze klant  – en proberen zo een strategie op maat af te stemmen.

Prachtige presentatie, Funda en de Voorberg-site

Voorberg NVM Makelaars werkt samen met professionele fotografen, die voor jou een prachtige presentatie van jouw woning verzorgen. Als jouw makelaar ontfermen we ons over de presentatietekst en je ontvangt voordat wij de woning aanmelden altijd een concept van deze presentatie. Na jouw akkoord wordt de woning aangemeld op zowel Funda als onze eigen website. Dit doen we nadat we een vooraankondiging hebben gedaan op onze Facebook en Instagram pagina. Daar geven we onze ruim 10.000 volgers een eerste indruk van je huis en maken we ze nieuwsgierig naar de rest. Ook de leden van de RvM krijgen een e-mail, waarin wij de verkoop van de woning aankondigen. Op deze manier wordt een groot aantal huizenzoekers al bereikt voordat je woning überhaupt op internet staat!

Aanschrijven van het Voorberg zoekersbestand

Ook beschikken wij over een groot bestand met huizenzoekers: dagelijks wordt er gebruikt gemaakt van onze gratis zoekopdracht. Zodra je woning is aangemeld, ontvangen al deze zoekers een e-mail, waarna zij direct een afspraak in kunnen plannen.

Organiseren en verzorgen van de bezichtigingen

In overleg met jou spreken wij bezichtigingsmogelijkheden af. We bezichtigen van maandag tot vrijdag tussen 9.00 uur en 17.30 uur en op zaterdag op afspraak. Mochten er dagen of tijdstippen zijn waarop je liever geen bezichtigingen wenst, dan mag je deze uiteraard doorgeven.
Als wij merken dat jouw woning erg populair is, zullen we in overleg kijkmomenten inplannen van circa 2 uur. Binnen dit tijdvak kunnen meerdere kijkers achter elkaar de woning komen bezichtigen.

In onderling overleg en namens jou voeren wij professionele onderhandelingen

Als er één of meerdere biedingen voor jouw woning zijn, zullen wij deze in overleg met jou behandelen. Namens jou gaan wij in onderhandeling met deze bieder(s), uiteraard word je van elke ontwikkeling op de hoogte gehouden.

Afhandeling van alle juridische aspecten

Als verkopend makelaar zijn we verantwoordelijk voor het opstellen van de koopovereenkomst, een taak die wij met veel zorgvuldigheid op ons nemen. Nadat beide partijen deze overeenkomst hebben ondertekend, zorgen wij voor de juiste afhandeling bij de notaris.

Begeleiding bij de notaris

Op de dag van de overdracht plannen wij in overleg met alle partijen een eindinspectie in. Na afloop van deze inspectie ga je naar de notaris om jouw woning over te dragen aan de kopende partij. In overleg kunnen wij bij deze overdacht aanwezig zijn.

Wil je meer weten over de verkoop van je woning? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren je graag.