Contact

Wil jij je woning verkopen?

Een woning verkopen is spannend. We begrijpen dit als geen ander en doen er alles aan om je van begin tot eind goed te begeleiden. Bij ons krijg je aandacht; aandacht in elke stap van het verkoopproces.

Stappenplan voor een succesvolle verkoop:

1.Wie zijn wij en wie ben jij?

Allereerst zijn we benieuwd: wie ben jij? Wat is belangrijk voor jou? Tijdens een vrijblijvend gesprek maken we graag kennis met je en vertellen we je over onze werkwijze. Ook bespreken we de gewenste verkoopstrategie.

Na dit gesprek weet je wat wij doen om jouw huis te verkopen, heb je zicht op alle kosten en weet je wat een makelaar voor je kan betekenen.

2. De waarde van jouw (t)huis

Na afloop van onze kennismaking weet je wat jouw woning waard is ten opzichte van concurrerende huizen. Je ontvangt een deskundige beoordeling over de verkoopvoordelen van de woning.
We vergelijken de woning met andere – onlangs verkochte – woningen en kunnen op die manier een correcte vraagprijs vaststellen. Voelt dit goed? Dan zijn we een match en kunnen we starten met de verkoop!

3. Foto’s en beeldmateriaal

Cliché maar waar: foto’s zeggen meer dan duizend woorden. Onze professionele fotografen weten precies hoe ze jouw woning stijlvol moeten vastleggen. Voorafgaand aan de fotosessie krijg je tips en tricks om je woning extra aantrekkelijk te presenteren.

4. Jouw woning in de spotlight

Nadat de foto’s zijn gemaakt en jij de verkoopbrochure hebt goedgekeurd, is het tijd om jouw woning uit te lichten!

Je komt onder de aandacht van de zoekers in de doelgroep op Funda: dé woningwebsite van Nederland.

Elke woning krijgt meerdere aandacht momenten op onze social media-kanalen Facebook en Instagram, waarmee we meer dan 10.000 volgers bereiken.

Ingeschreven woningzoekenden en alle Rotterdamse Makelaars ontvangen een mail met de foto’s van jouw woning.

5. Kijkmomenten

In samenspraak met jou plannen we verschillende kijkmomenten in. Door slimme clustering van bezichtigingen hoef je jouw huis minder vaak dan gebruikelijk klaar te maken voor bezichtigingen.

Door onze jarenlange kennis van zaken weten we de bezoekers goed te informeren. We draaien onze hand niet om voor vragen over de bouwkundige staat van de woning, afspraken binnen de VVE of verbouwmogelijkheden.

6. Keuze voor het beste voorstel

Tijdens het spannendste gedeelte van het verkoopproces weet u stap voor stap wat er speelt. Het hoogste bod is niet per definitie het beste voorstel, ook de aanvullende voorwaarden zijn belangrijk. Wanneer willen de nieuwe bewoners de woning betrekken en welke financiële voorwaarden stellen zij?
Wij staan je bij in het maken van de beste keuze en zorgen voor een zorgeloos onderhandelingsproces.

7. Verkocht!

Je woning is verkocht, gefeliciteerd! Als verkopend makelaar zijn we verantwoordelijk voor het opstellen van de koopovereenkomst, een taak die wij met veel zorgvuldigheid op ons nemen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Het bewaken van de ontbindende voorwaarden regelen wij voor je.
Nadat beide partijen deze overeenkomst hebben ondertekend, zorgen wij voor de juiste afhandeling bij de notaris.

8. Overdracht

Voor het transport inspecteren we met alle partijen de woning, zodat je zeker weet dat jouw huis wordt opgeleverd zoals afgesproken. Ook nemen we de meterstanden op. Je krijgt deze zwart op wit in je mailbox.

Mocht er na de aankoop toch een probleem ontstaan dan kijken wij uiteraard op welke manier we dit kunnen oplossen.

 

Wil je meer weten over de verkoop van je woning in Rotterdam Blijdorp, Rotterdam Noord en Nesselande? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren je graag.