Contact

De juiste aankoopmakelaar in Hillegersberg voor jou

De juiste aankoopmakelaar in Hillegersberg zorgt ervoor dat je sneller jouw ideale woning vindt en zeker weet dat je een goede prijs betaalt voor een goede woning. Maar waar vind je deze makelaar? Maak kennis met Voorberg. Wij zijn al sinds 1984 een gewaardeerde en zeer goed beoordeelde makelaar met zijn fundament in de prachtige stad Rotterdam. Wij kennen alle wijken en kunnen jou ook in Hillegersberg helpen aan de perfecte woning. Dat doen wij met veel plezier, op een transparante, persoonlijke en informatieve wijze met aandacht voor kwaliteit en service.

Wat wij als aankoopmakelaar in Hillegersberg voor je kunnen betekenen

De zoektocht naar een huis is spannend. Het gaat om veel geld en je hebt ongetwijfeld veel vragen. Is de vraagprijs van de verkoper realistisch? Hoe zit het met de buurt? Komt de goede indruk van het huis ook overeen met de daadwerkelijke kwaliteit? Wanneer je onze aankoopmakelaardij in Hillegersberg inschakelt, weet je zeker dat je optimale begeleiding bij het koopproces krijgt. Dat begint al in een vroeg stadium. Wij kunnen met je meedenken over je financiële mogelijkheden, eventueel samen met een hypotheekadviseur. Vervolgens helpen wij je met bijvoorbeeld de bezichtiging en bespreken wij onze bevindingen. Wij zorgen ervoor dat je een goed bod uitbrengt, waar jij tevreden mee bent en de verkoper zich in kan vinden. Vervolgens kunnen wij je bijstaan in onderhandelingen en de koop met jou tot een goed einde brengen.

Wij maken graag vrijblijvend kennis

Ben jij op zoek naar een goede aankoopmakelaar voor Hillegersberg? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek kun je ons precies vertellen waar je naar op zoek bent en leggen wij je verder uit hoe wij je helpen. Wij kijken er naar uit om kennis met je te maken. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een dikke 9. Wij weten zeker dat wij ook jou naar volle tevredenheid kunnen helpen.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam