Contact

De gespecialiseerde makelaar voor Schiebroek

Als ervaren makelaar voor Schiebroek ervaren wij al vele jaren dat het heerlijk wonen is in deze populaire wijk. Rust en ruimte, maar wel nabij de grote stad. Al sinds 1984 is Voorberg een veelgevraagde makelaar voor Rotterdam en omgeving. Wij werken door heel Rotterdam, maar hebben een focus op populaire wijken, zoals Schiebroek. Wil je hier een woning kopen of verkopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een zeer groot klantenbestand met potentiële woningkopers die op zoek zijn naar een mooie woning in Schiebroek. Misschien wel die van jou. Ook wanneer je op zoek bent naar een woning in deze wijk, hebben wij altijd een interessant aanbod voor je. Bovendien kunnen wij je helpen om jouw perfecte woning te vinden. Ook wanneer je op zoek bent naar een huurwoning.

De makelaar in Schiebroek voor een topresultaat

Dankzij onze kennis en ervaring als makelaar in Schiebroek, weten wij in elke situatie woning en koper aan elkaar te koppelen. Wij zijn bijzonder trots op het feit dat wij altijd zeer korte doorlooptijden weten te realiseren. Gemiddeld staat een woning bij ons slechts een maand te koop. Zoek jij een goede makelaardij in Schiebroek, neem dan contact met ons op. Naast onze kennis en ervaring, bieden wij je ook een prettige samenwerking. Wij werken met een hecht, informeel team van geboren en getogen Rotterdammers. Goede service, transparantie en prettige communicatie staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Ook wanneer je een woning koopt. Wij zijn jouw partner die samen met je op zoek gaat naar de ideale oplossing.

Bespreek je wensen met ons

Neem contact op met ons makelaarskantoor in Schiebroek om je wensen en eisen te bespreken. WIj horen hier graag meer over en kunnen je direct vertellen wat wij voor je kunnen betekenen. Bel of vul het formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam