Contact

Woning verkopen Schiedam? Maak kennis met de experts van Voorberg NVM Makelaars

Als er één onderneming is die zich met recht de nummer één mag noemen als het op een woning verkopen in Schiedam aankomt, is het wel Voorberg Makelaars. Deze organisatie is een begrip in Rotterdam, waar onze makelaars zich gespecialiseerd hebben in de woningmarkt in alle wijken. Schiedam wordt daarin meegenomen omdat deze plek vaak bovenaan de verlanglijstjes staat. Veel potentiële kopers kiezen voor de stad van de windmolens en jeneverproductie vanwege de eeuwenoude geschiedenis, de gemoedelijkheid en de diverse faciliteiten. Toch is een woning verkopen in Schiedam iets waarbij de nodige knowhow komt kijken, niet in de laatste plaats om tot de beste deal te komen.

Je woning verkopen via dé makelaar van Schiedam

Al vier decennia is Voorberg NVM Makelaars de partner voor diverse particulieren en commerciële partijen die een woning verkopen en dus dé makelaar van Schiedam en Rotterdam. Onze medewerkers zijn echte locals die levendig kunnen vertellen over de omgeving. Vanzelfsprekend ook over de technische en functionele aspecten van het huis zelf, alsmede over de schoonheid en mogelijkheden. Maar een aloude wijsheid in de makelaarswereld luidt: een woning is niets zonder omgeving. Een woning verkopen via dé makelaar in Schiedam doe je door mensen in te schakelen die de stad op hun duimpje kennen.

Voor een woning een verkoopmakelaar in Schiedam vinden? Dat heb je nu gedaan

Je was op zoek en hebt nu gevonden: voor een woning een verkoopmakelaar in Schiedam vinden was nog nooit zo makkelijk. Voorberg NVM Makelaars is jouw partner omdat de enthousiaste medewerkers graag meedenken met de verkopers. Wie ben jij, wat zijn je wensen, plannen en idealen? Door kennis met jou te maken in een inspirerend en bovendien vrijblijvend gesprek komen we samen tot de beste ideeën om een woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Jouw woning verkoopmakelaar in Schiedam biedt meerwaarde en uiteindelijk de beste verkoopprijs – precies waarnaar je op zoek was.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam