Contact

Taxatie van je huis in Prinsenland: kies voor Voorberg NVM Makelaars

Je bent op zoek naar experts die de taxatie van je huis in Prinsenland op zich nemen, en wel met de nodige ervaring, vakkennis en inlevingsvermogen. Voorberg NVM Makelaars is de specialist die graag zijn deuren opent om kennis met je te maken. De taxatie van jouw huis in Prinsenland moet op secure wijze tot stand komen en vanzelfsprekend volgens de meest recente regelgeving. De vakmensen van Voorberg zijn erkend, gediplomeerd en kunnen buigen op meer dan vier decennia ervaring.

Huis taxeren in Prinsenland: waar kijken wij naar?

Natuurlijk staan bij het taxeren van een huis in Prinsenland allerlei technische zaken op de agenda. Ook energieprestaties zijn hot item. Maar daarnaast zien de makelaars van Voorberg als geen ander de mogelijkheden rondom een huis, en dan bedoelen we niet alleen de aanwezigheid van een tuin of parkeerplaatsen. Dan gaat het om bereikbaarheid, sport en spel, groen, winkels en talloze aspecten die een woning – indirect – nóg aantrekkelijker maken. Ook het bestemmingsplan, kadastraal onderzoek en een blik op de huidige woningmarkt komen aan bod. Een huis taxeren in Prinsenland? Dat laat je met een gerust hart over aan Voorberg Makelaars!

Voorberg, de taxateur van jouw huis in Prinsenland

De ideale en professionele taxateur voor je huis in Prinsenland is Voorberg Makelaars. Om alle genoemde externe invloeden in kaart te brengen, moet een taxateur de omgeving goed kennen. Laat Voorberg nu net diepgeworteld zijn in Rotterdam! Al meer dan veertig jaar voorzien deze professionals in diensten voor zowel particulieren als bedrijven. De havenstad kent geen geheimen voor de taxateur die je huis in Prinsenland op een constructieve wijze van een prijskaartje voorziet. Let wel: dat is maar een prijskaartje. Wat je woning gaat doen op de markt, laat zich raden. Maar ook dan is het zaak om je tot Voorberg te wenden – ditmaal voor de beste verkoopdeal.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam