Contact

De taxateur in Rotterdam Ommoord voor een goede start

Als taxateur in Rotterdam Ommoord zorgt Voorberg voor een goede start van het verkooptraject van jouw woning. De juiste prijs is cruciaal voor het snel en succesvol verkopen van jouw woning. Je wilt jezelf echter ook niet tekort doen. Je wilt je woning verkopen tegen een prijs die realistisch is, en de waarde van de woning reflecteert, maar waar je eveneens tevreden mee kunt zijn. Er komen veel factoren kijken bij het bepalen van de prijs van je woning. Wij kennen ze allemaal. Wij zijn de taxateur in Rotterdam Ommoord die zorgt voor een realistische, goed gemotiveerde waardebepaling.

Een taxateur voor Rotterdam Ommoord met kennis van de wijk

Kennis van de wijk is cruciaal voor het verzorgen van een goede taxatie in Rotterdam Ommoord (of waar dan ook). Al sinds 1984 taxeren en verkopen wij hier woningen. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wat er in de buurt gebeurt. De waarde van je woning wordt namelijk door meer bepaald dan stenen alleen. De infrastructuur en ligging, de concurrentie, toekomstige ontwikkelingen, voorzieningen, maar ook de staat van de woning… wij onderzoeken alles en komen zo tot een waarde waar je op kunt vertrouwen. Dit alles leggen wij vast in een begrijpelijk en goed gemotiveerd taxatierapport.

Hoe kunnen wij je verder helpen?

Taxeren in Rotterdam Ommoord doen wij met veel plezier voor je. Wanneer je naast een taxateur voor Rotterdam Ommoord ook op zoek bent naar een betrouwbare en hoog aangeschreven verkoopmakelaar, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze klanten beoordelen ons met een ruime 9 en daar zijn wij trots op. Maak een afspraak voor een taxatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek om je wensen te bespreken. WIj kijken er naar uit om je te leren kennen en uit te leggen wat wij voor je kunnen betekenen.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam