Mijn favorieten

Makelaar Rotterdam Delfshaven

Neem contact op met makelaardij Rotterdam Delfshaven als een flexibele en deskundige dienstverlening voor jou belangrijk is. De medewerkers van Voorberg Makelaars staan graag voor je klaar. We kunnen op diverse gebieden veel voor je betekenen. Gaat het om de aankoop van een andere woning? Wil je een pand verkopen? Heb je interesse in een waardebepaling of wil je op een ander gebied advies? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ook voor de verhuur van een appartement of een huis ben je bij ons op de goede plek.
 

Verhuur via makelaardij Rotterdam Delfshaven

Wil je je eigen huis graag verhuren? Ons makelaarskantoor in Rotterdam Delfshaven heeft de deuren voor je open staan. 6 Dagen in de week ben je welkom bij ons. Naast de verkoop van woningen, zijn we ook gespecialiseerd in de verhuur van onroerend goed. Heb je vragen over de leegstandswet? Onze makelaars geven je alle informatie die je nodig hebt. Wij kunnen door middel van het verhuurplatform jouw appartement of woning tijdelijk verhuren. We doen dit dan volgens de leegstandswet. Je hoeft zelf nauwelijks iets te doen, maar wij regelen het voor je. Zo vragen we een vergunning bij de gemeente aan en ook het aanvragen van toestemming aan de bank regelen wij graag voor je. Draag ook de verdere juridische afwikkeling gewoon helemaal aan ons over. Onze experts weten precies hoe het werkt.
 

Verhuur aan expats via makelaarskantoor Rotterdam Delfshaven

De makelaar Rotterdam Delfshaven staat voor je klaar als je je woning wilt verhuren aan expats. Of verhuur je je appartement of huis graag aan particulieren die een geheel verzorgde woonruimte zoeken? Wij zijn je graag van dienst. Omdat we beschikken over een groot netwerk, vinden we al snel een geschikte partij. Wij nemen de verhuur van je woning voor onze rekening. Ditzelfde geldt voor het beheer van woningen. Het is lastig om zelf als particulier een geschikte huurder te vinden. Je wilt tenslotte wel weten wat voor mensen er in jouw woning terecht komen. Wij zorgen voor een nauwkeurige check. We kijken onder meer naar de identiteit en het betalingsgedrag van eventuele huurders. Hierbij maken we gebruik van de NVM woontoets. Zo weet jij zeker dat je te maken hebt met betrouwbare huurders. Ga je zelf tijdelijk naar het buitenland en draag je daarom het financiële en technische beheer graag over aan professionals? Neem vandaag nog contact met ons op. We vertellen je dan alle details.

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring