Contact

Huis verkopen in Prinsenland? Dan is Voorberg NVM Makelaars jouw partner

Om een huis te verkopen in Prinsenland zoek je een makelaarskantoor dat de stad Rotterdam goed kent. Voorberg NVM Makelaars weet potentiële kopers op talloze manieren te overtuigen. Niet alleen van de schoonheid en functionaliteit van wat voor woning in Prinsenland dan ook, maar ook van het groen, de faciliteiten, de leuke adresjes tot aan sport en spel in de buurt aan toe. Met een makelaar die levendig kan vertellen over een wijk als deze, verloopt een huis verkopen in Prinsenland succesvoller. Onze teksten en andere content op sociale media zijn zo aanstekelijk dat woningen op Instagram en Facebook veelvuldig gedeeld worden door onze meer dan 10.000 volgers.

Je huis verkopen via dé makelaar in Prinsenland en andere Rotterdamse wijken

Maak kennis met de expertise, geestdrift en professionaliteit van Voorberg NVM Makelaars, een organisatie die met veertig jaar aan ervaring de klus voor je klaart in de ruimste zin van het woord. Als geen ander weten wij dat een huis verkopen via een makelaar in Prinsenland meer vraagt dan alleen foto’s maken en een prijs bepalen. Je huis verkopen via dé makelaar van Prinsenland en diverse andere Rotterdamse wijken betekent: wijd verspreide reclame, het benodigde vakmanschap en uiteindelijk een goede deal!

Voorberg, jouw huis verkoopmakelaar in Prinsenland

Probeer je voor een huis een verkoopmakelaar in Prinsenland vinden? Stop maar met zoeken. Voorberg is de organisatie die je praktisch alles uit handen neemt. De verkopende partij, of dit nu een particulier is of een bedrijf, wil ontzorgd worden van A tot Z. En voorzien van handige tips om de woning nog aantrekkelijker te maken. Neem een kijkje onder ‘stylingtips’, of beter nog: kom langs en sla onder het genot van een bak koffie met ons aan het sparren. Ook onze inhouse vastgoedfotografen weten hoe ze een pand op de juiste wijze in de spotlights moeten zetten. Jouw gedroomde huis verkoopmakelaar in Prinsenland heet Voorberg NVM Makelaars.

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 2 minuten een woningwaarde indicatie

Wat is mijn huis waard?

Ik ben op zoek naar een woning

Ben je op zoek naar een woning maar kun je hem niet vinden?

Maak een afspraak?

Wij stellen ons graag aan je voor. Al bijna 40 jaar is Voorberg NVM makelaars een vertrouwde naam in Blijdorp en de regio Rotterdam. Toch mag je ons kantoor jong en dynamisch noemen: we onderscheiden ons door een frisse, heldere benadering en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een woning of bedrijfsobject, bestaande bouw of nieuwbouw, wij kunnen je helpen!

  • Voorberg NVM Makelaars

  • Hoofdvestiging

  • Statenweg 115 D
  • 3039 HJ Rotterdam
  • Voorberg NVM Makelaars

  • Nesselande

  • Otto van Tussenbroekstraat 101
  • 3059 LR Rotterdam